Dit zijn de 10 dingen waar je nooit over moet praten op je werk

Je kent vast wel mensen waar iedereen op het werk een hekel aan heeft. Gewoon omdat ze de verkeerde dingen zeggen, op precies die momenten waarop ze dat zeker niet zouden moeten doen. Waarschijnlijk doe je je best om ze zoveel mogelijk uit de weg te gaan.

Als je je zorgen maakt dat je misschien die vervelende persoon van het kantoor bent, dan is een geruststellende gedachte dat je dat waarschijnlijk niet zult zijn. Mensen die echt irritant zijn, denken daar namelijk niet over na. Ook al ben je tot de conclusie gekomen dat de meeste collega’s je wel zullen mogen, dan zijn er nog steeds tien dingen waar je nooit over zou moeten praten op het werk.

1/10 Lichaamsfuncties

01
Je denkt dat je opgeblazen gevoel en zure oprispingen erg interessant zijn, maar onthoud dat het alleen maar voor jou interessant is. Niemand wil weten hoe die schimmel op je voet eruit ziet of hoe verkleurd de moedervlek op je rug is.

Hou dit soort informatie bij jezelf of je zult waarschijnlijk de eerste zijn die een vertrekregeling krijgt aangeboden als het bedrijf arbeidsplaatsen gaat schrappen

DEEL DIT ARTIKEL OP: