15 meest zichtbare celeb photoshop fails

Lang geleden geloofden we allemaal in de mooie foto´s van beroemdheden in tijdschriften. Dankzij de paparazzi en selfies weten we dat die witte tanden, een smalle taille en sixpack niet reëel zijn. Het grootste deel van deze beroemdheden wordt namelijk gefotoshopt.

1/15 Miranda Kerr

01MirandaKerr
Een van de ergste fotoshopmissers is deze. Aangezien Miranda een perfect lichaam van haarzelf heeft, is het bizar om te zien dat haar taille smaller is gefotoshopt. Het is absurd om te geloven dat iemand haar dunner wilde maken.

2/15 Kylie Jenner

02kyliejenner
Beroemdheden die hun eigen foto´s bewerken, maken de meest rampzaligste fotoshopmissers. Kylie Jenner maakte hier haar benen slanker, wat goed is te zien aan de misvormde pixels.

3/15 Aubrey O´Day

03aubreyoday
Bij een voluptueuze vrouw is het normaal dat daar een vollere taille bijhoort. Dat is helemaal geen probleem. Helaas is op de foto rechts duidelijk te zien dat haar taille versmalt is, waardoor zelfs haar ketting verandert.

4/15 Tina Fey

04TinaFey
Grappig en leuk op haar eigen manier. Het mooiste aan Tina Fey is dat ze eruit ziet als een echte vrouw. Echter weten ze haar te verpesten met fotoshop. Haar huid is egaal als porselein en haar heupen zijn dunner. Wel verrassend is het, dat ze haar litteken niet wegwerkten.

5/15 Lorde

05lorde
Lorde is een getalenteerde zangeres en ze is stoer. Zodra haar coverfoto van dit tijdschrift uitkwam, nam zij contact op met de editors over de overdreven veranderingen. Lorde maakte aan iedereen bekend dat ze haar niet alleen een nieuwe neus gaven, maar ook een perfecte huid. We weten dat haar huid niet zo glad is, omdat ze onbewerkte foto´s deelt om te laten zien dat we van onze tekortkomingen mogen houden.

6/15 Mila Kunis

06milakunis
Hoe is het mogelijk dat een editor van een tijdschrift die genoeg betaalt krijgt deze slechte fotoshop niet kon voorkomen? Mila Kunis is al onweerstaanbaar, maar iemand heeft een voodootruc met haar uitgehaald. Haar hoofd is te groot geworden voor haar lichaam, het lijkt op een JibJabcard die je met kerstmis krijgt.

7/15 Fergie

07Fergie
Het vervelendste van fotoshopmissers is dat ze behoorlijk degenererend zijn voor de lezers. Was het bij deze foto van Fergie de bedoeling dat we afgeleid raken door haar gezicht, zodat we niet zien dat haar linkerbeen op een houten been lijkt?

8/15 Sarah Jessica Parker

08SJP
Hier is nog een actrice die juist mooi is vanwege haar imperfecties, ondanks dat ze zich onwijs goed kan kleden. Op deze cover gingen de editors veel te ver en hebben ze haar volledig onnatuurlijk gemaakt.

9/15 Zac Efron

09zacefron
Als je dacht dat het alleen vrouwen betrof, dan heb je het mis. Zelfs Zac Efron moest eraan geloven en dat terwijl hij er al perfect uitziet. Kijk naar zijn arm, dat lijkt bijna niet eens menselijk meer.

10/15 Beyoncé

11Beyonce
Kan iemand ons vertellen waarom de benen van Beyoncé eruit zien alsof ze van een barbiepop afkomen? Juist Beyoncé die erom bekend staat volle billen en heupen sexy te maken.

11/15 Kate Winslet

12KateWinslet
Kate is een sexy moeder en actrice. Toen ze op deze cover verscheen, was ze niet blij met de editors. Haar benen zijn te lang en te dun gemaakt.

12/15 Michelle Obama

16MichelleObama
Wanneer een foto eruit ziet als een schilderij weet je meteen dat het niet klopt, zoals deze foto van Michelle. Als vrouw van de belangrijkste man van Amerika zal ze hiervoor toch geen akkoord hebben gegeven?

13/15 Andy Roddick

17AndyRoddick
Andy heeft als tennisspeler gevormde armen, maar dit slaat alles. Het ziet eruit alsof hij aan een dubbele dosis steroïden zit, Andy moest er hard om lachen.

14/15 Britney Spears

20Britney
Blauwe plekken van haar benen wegtoveren kan wel, maar daarna hadden ze moeten stoppen. Haar benen zijn dunner en zelfs haar taille is versmald. Daar kreeg ze een egale huid en een rokerige achtergrond bij.

15/15 Adam Levine

21AdamLevine
We eindigen met de ergste fotoshopmisser ooit. De media denkt vast dat wij idioten zijn en dat het niet zou opvallen als ze een deel van Adams bovenlichaam amputeren.

DEEL DIT ARTIKEL OP: