15 vrouwen die niet bang zijn om hun rondingen te laten zien

Het beeld dat de media je voorspiegelt, doet je misschien geloven dat slank het schoonheidsideaal is. Als je wat steviger bent en rondingen hebt, zou je niet in het plaatje van mooi en sexy passen. Schoonheid komt in alle vormen en maten. Dit heeft niets te maken met je lichaamsbouw, ook al denken veel vrouwen dat dit wel het geval is. Gelukkig is er een aantal wat vollere beroemdheden die maling hebben aan wat er volgens de media aantrekkelijk is. Sterke, vollere vrouwen die enorm sexy zijn, ondanks dat zij niet graatmager zijn. Zij schamen zich niet voor hun rondingen. Sterker nog, ze zijn er trots op en beseffen dat ze er mogen zijn. De 15 beroemde dames die hieronder worden benoemd, laten hun rondingen graag zien en ze bewijzen daarmee dat een steviger lichaam uitermate sexy kan zijn. Mocht je zelf onzeker zijn over je wat gezettere lichaam, neem dan een voorbeeld aan deze dames. Wees trots op jezelf en op je lichaam en schaam je niet voor de schoonheid die rondingen met zich meebrengen. Curves are gorgeous!

1/15 Kat Dennings

01
Je kent haar misschien als Max Black uit de TV-serie 2 Broke Girls. Haar goedgevormde rondingen zijn natuurlijk en ze doet geen moeite om deze te verbergen.

2/15 Christina Hendricks

02 Christina-Hendricks
Deze Amerikaanse actrice uit onder andere Lost River laat zien dat stevig op een chique, nette manier heel erg glamorous kan zijn.

3/15 Beyoncé

03 beyonce
De koningin van de popmuziek heeft zich nooit geschaamd voor haar stevige dijen en haar goedgevormde achterwerk. En zeg nou zelf, veel sexyer dan Beyoncé kan toch bijna niet?

4/15 Scarlett Johansson

04 scarlettjohansson-fragrance
Scarlett is door het Esquire Magazine uitgeroepen tot ‘Sexiest Woman Alive’. Wederom een bewijs dat wat extra kilootjes niets afdoet aan de schoonheid van een vrouw. Big is beautiful!

5/15 Jennifer Lopez

05 j lo
Deze zingende en dansende Latina staat bekend om haar volle bilpartij, welke ze graag laat zien in haar videoclips. Trots op haar vormen wordt zij gezien als een van de aantrekkelijkste beroemdheden.

6/15 Nicki Minaj

06 Niki Minaj
Als er iemand extreme rondingen heeft, is het Nicki wel. Ook Nicky laat graag zien dat rondingen verdomd sexy kunnen zijn. Bekijk haar videoclip van ‘Anaconda’ maar eens en je zult zien dat sexy zijn meer met zelfvertrouwen dan met lichaamsvormen te maken heeft.

7/15 Selma Hayek

07 salma-hayek
Selma is schoonheid is de zuiverste vorm. Met haar mooie gezicht en weelderige vormen is zij gedurende haar acteercarrière meerdere malen uit de kleren gegaan in de wat pikante scenes. Schaamte kent zij niet en dat is ook nergens voor nodig.

8/15 Kim Kardashian


Kim is bekend vanwege haar rondingen. Letterlijk! Ze kan niet zingen, ze kan niet dansen en ze kan niet acteren. Haar sexy, volle verschijning is wat haar beroemd en populair heeft gemaakt.

9/15 Tyra Banks

09-tyra-banks_vg
Wanneer je denkt aan Tyra Banks, is het woord topmodel waarschijnlijk het eerste dat in je opkomt. Met haar werk voor onder andere Victoria’s Secret is Tyra het levende bewijs dat je niet slank hoeft te zijn om er als een topmodel uit te zien.

10/15 Marilyn Monroe

marilyn-monroe
Zij is al even geleden van ons heengegaan, maar toch is Marilyn nog altijd een grote inspiratie voor veel vrouwen. Ze wordt tot op de dag van vandaag gezien als een van de mooiste vrouwen in Hollywood.

11/15 Jennifer Love Hewitt

Jennifer-Love-Hewitt
Jennifer heeft van nature een zandloperfiguur: Volle borsten, een slank middeltje en een welgevormde derrière. Jennifer verbergt haar rondingen niet. Integendeel! Ze draagt juist kleding die haar goedgevulde lichaam accentueert.

12/15 Iggy Azalea

Iggy Azalea
Deze vrouwelijke, blanke rapper heeft een achterwerk waar je u tegen zegt. In de videoclip ‘Work’ doet ze er alles aan om haar billen vanuit alle mogelijke perspectieven goed in beeld te krijgen. Schaamte? Nee hoor. Niet voor Iggy.

13/15 Amber Rose

A photo posted by Amber Rose (@amberrose) on


Amber showt graag haar rondingen in net iets te kleine bikini’s en net iets te kleine outfits. Zelfs vlak na haar bevalling schroomde ze niet om de wereld te laten zien dat ze nog steeds supersexy was.

14/15 Kelly Brook

A photo posted by Kelly Brook (@iamkb) on


Ook Kelly heeft niet achteraan gestaan bij het uitdelen van rondingen. Ze is dan misschien iets minder bekend dan de andere beroemdheden in de lijst, maar deze volle vrouw hoort er zeker in thuis.

DEEL DIT ARTIKEL OP: