Je zult niet geloven hoe deze 17 topmodellen er uit zagen als kind

Van ‘the girl next door’ tot supermodel: bekijk de foto’s van hoe deze wereldberoemde topmodellen eruitzagen als baby en kind en verbaas je over hoe zij zijn uitgegroeid tot de sterren die ze nu zijn!

1/17 Gisele Bündchen

gisele-bundchen
Nu een van de bestbetaalde modellen ter wereld maar ooit een meisje dat gewoon naast je had kunnen wonen zonder ook maar een beetje op te vallen. Wie had kunnen denken dat zo’n alledaagse tiener zou uitgroeien tot het allerrijkste model ever?

2/17 Coco Rocha

coco-rocha
Chanel, Prada, Jean Paul Gaultier… werkelijk alle grote modehuizen zijn voor haar gevallen. En dat terwijl de Canadese Coco er als klein meisje eigenlijk vooral ‘grappig’ uitzag met haar extreem grote ogen en haar Pippi Langkous-vlechten!

3/17 Kasia Struss

kasia-struss
Kasia was als schoolkind eigenlijk niet bepaald aantrekkelijk: ze was behoorlijk mollig en niets deed vermoeden dat dit alledaagse Poolse meisje ooit zou schitteren op de catwalks en door Vogue Paris beschouwd zou worden als een van de dertig topmodellen van het decennium.

4/17 Karlie Kloss

karlie-kloss
Karlie werd op haar dertiende ‘ontdekt’, maar zag er daarvoor vooral gewoon leuk en spontaan uit. Het balletmeisje van toen vertegenwoordigde de grootste namen op de catwalk en behoorde tot de fameuze Victoria’s Secret Angels.

5/17 Andreea Diaconu

andrea-diaconu
Andreea poseerde voor lingeriemerk Victoria’s Secret en sierde de covers van de meest toonaangevende fashionmagazines. Een typisch voorbeeld van een lelijk eendje dat uitgroeit tot een bloedmooie zwaan, want als schoolkind in haar Roemeense klederdrachtjurkje was ze nu niet direct oogverblindend.

6/17 Rosie Huntington-Whiteley

rosie-huntington-whiteley
Braaf en lief in haar schooluniform, quasi-sexy als tiener en pas tijdens haar studietijd ontdekt. En dat terwijl ze helemaal geen modellencarrière ambieerde! Toch riep Maxim haar in 2011 uit tot de mooiste vrouw van de wereld…

7/17 Candice Swanepoel

candice-swanepoel
Pas op haar vijftiende werd de Zuid-Afrikaanse Candice ontdekt. Geen wonder ook, als je ziet hoe ze er tot die tijd uitzag. Van een guitige kleuter en een bedeesde tiener groeide ze uit tot een topmodel!

8/17 Miranda Kerr

miranda-kerr
De Australische Miranda Kerr was ook als kind zeker al wel mooi te noemen. Dat ze als volwassen vrouw de toon zou zetten in de internationale modellenwereld zag je echter niet meteen aan haar af. Na Maybelline ontdekte ook Victoria’s Secret haar en ze was het gezicht van heel wat grote campagnes voor andere bekende merken.

9/17 Barbara Palvin

barbara-palvin
Van verlegen kleuter groeide Barbara uit tot een meisje dat zong, maar verrassend genoeg ook aan voetbal deed. Totdat ze toen ze dertien was op straat in Boedapest werd gescout. Vier jaar later stond ze op de catwalk, voor Prada om precies te zijn!

10/17 Tyra Banks

tyra-banks
Als kind had de Amerikaanse Tyra het zwaar: ze was zo dun dat ze enorm gepest werd. Modellenbureaus wezen haar meer dan eens af, maar op een moment dat ze het zelf niet verwachtte, werd ze door Elite Model naar Parijs gestuurd. A superstar was born!

11/17 Cara Delevingne

cara-delevigne
Vrij serieus en een beetje tegendraads, zo zag de jonge versie van Cara eruit. Maar in 2012 (en 2014) mocht ze zich verheugen in de titel van ‘Model van het Jaar’ van de toonaangevende British Fashion Awards. Bovendien liep ze shows voor onder andere Jason Wu, Mulberry en Dolce & Gabbana.

12/17 Cindy Crawford

cindy-crawford
Ook Cindy bewijst maar weer eens hoe een doodnormaal meisje uit kan groeien tot een klassieke schoonheid. Haar beroemde schoonheidsvlekje was er altijd al, maar toch was niet te voorzien dat ze uit zou groeien tot een wereldmodel.

13/17 Kate Moss

kate-moss
Ze had als kind wel iets ‘opvallends’ maar om nu te zeggen dat ze móói was? Niet bepaald! En toch werd ze uiteindelijk onder andere het vaste gezicht van Calvin Klein.

Meer op de volgende pagina >>

DEEL DIT ARTIKEL OP: