19 beroemdheden die een tikkeltje zijn doorgeschoten met plastische chirurgie

Ouder worden is behoorlijk onvermijdelijk. Veel beroemdheden willen echter vaak doen, alsof zij toch jong blijven. Helaas kunnen sommige sterren beter uit de buurt van de plastische chirurgen blijven.

1/19 Renee Zellweger

renee-zellweger
Ervoor was ze mooi en stralend, waarschijnlijk kon ze zelfs zonder operatie, maar toch zagen we haar veranderden. Ondanks gebrek aan herkenbaarheid, is het goede nieuws dat ze er netjes uitziet.

2/19 Melanie Griffith

Melanie Griffith
Ze was beeldschoon, voor de plastische chirurgie, dit is te zien op een oude foto. Helaas was de verandering negatief, zoals te zien is op een foto van jaren na haar operatie.

3/19 Michael Jackson

Michael Jackson
Bekend bij vrijwel iedereen, er zijn echter een paar mensen die zich nog herinneren, hoe hij er vroeger uitzag. Foto´s voor operaties tonen verschillen met de foto´s erna. Het is twijfelachtig of dit dezelfde persoon is.

4/19 Lil’Kim

Lil Kim
Bekijk haar schoonheid; een talent als beroemde songwriter, actrice en rapper, geboren in New York. Het is een verschil van dag en nacht met de foto van haar na de operaties.

5/19 Meg Ryan

Meg-Ryan
In 1961 werd ze geboren, wat haar redelijk oud maakt. Ze is een actrice en producer die verschillende succesfilms maakte. Op een foto na haar plastische chirurgie kan je duidelijk zien dat ze op twee punten veranderd is, namelijk door de operatie en door veroudering.

6/19 Mickey Rourke

Mickey-Rourke
Veel mensen herkennen hem niet, een bokser en een acteur die in diverse films speelde. Op een recente foto van na zijn plastische chirurgie, kan je zien hoeveel hij is veranderd.

7/19 Janice Dickinson

Janice-Dickinson
Hier is ze, al sinds 1972 actief in de Amerikaanse modellenindustrie. Jaren later is zij veranderd, zoals recente foto’s laten zien. Kijk haar mooie tanden eens.

8/19 Bruce Jenner

Bruce Jenner
Hij is een tv ster en een Olympisch kampioen. Al sinds 1970 is hij actief op tv en dit is hem nu. Ondanks cosmetische operaties en plastische chirurgie, heeft hij nooit een genderoperatie gedaan.

9/19 Heidi Montag

Heidi Montag
Zie hier de mooie Heidi, een beroemde zangeres en modeontwerpster. Ze ziet er spetterend uit, maar helaas niet na alle operaties. Ze is echter gelukkig en als zij dat is, dan zij wij dat ook.

10/19 Uma Thurman

Uma Thurman
Ze is een actrice die in de beste films acteerde. Voor haar film Hysterical Blindness won ze zelfs een Golden Globe Award. Het uiterlijk en uitstraling van Uma Thurman lijkt te zijn veranderd door plastische chirurgie. Ze ziet er mooier uit, wat natuurlijk de reden was voor de operatie.

11/19 Dolly Parton

Dolly-Parton
Ze werd geboren in 1946 en is sinds 1964 een icoon in de film en muziekindustrie. Ze geeft zelfs toe dat ze plastische chirurgie gebruikt, om er mooi uit te blijven zien.

12/19 Barry Manilow

barry-manilow
Hij is vooral bekend als zanger, maar hij is tevens een producer. Al sinds 1964 is hij actief en Barry Manilow is een van de weinige beroemdheden, die er beter uitgaat zien door plastische chirurgie. Hij ziet er jeugdig en sexy uit voor zijn leeftijd.

13/19 Ashlee Simpson

Ashlee Simpson
Hier zie je haar voor de plastische chirurgie, toen zag ze er mooi en sexy uit. Volgens Ashlee was het haar eigen keuze en ze is er blij mee. Ze ziet er mooier uit na de operatie.

14/19 Blake Lively

Blake-Lively
Ze is sinds 1998 model en actrice en heeft in diverse films gespeeld. Plastische chirurgie heeft haar veranderd, voor sommige positief of negatief. Wat maakt het uit, als ze er zelf blij mee is?

15/19 Kim Kardashian

Kim Kardashian
Ze is een reality tv-persoonlijkheid, model en actrice, die ondanks haar omstreden persoonlijkheid beroemd werd. Zo ziet ze eruit na plastische chirurgie, verrassend of niet? Ze is getransformeerd, waardoor ze er sexy uitziet.

16/19 Kylie Jenner

Kylie Jenner
Ze was een van de jongste die een operatie onderging. Ze zag er leuk uit van tevoren en veranderde compleet. Ze heeft de juiste keuze gemaakt, aangezien het gelukkig voor haar uitpakte.

17/19 Pamela Anderson

Pam Anderson
Herken je haar nog? Ondanks haar Canadese afkomst, heeft ze in veel Amerikaanse series en films geacteerd. Na de operatie ziet ze er sexy uit, mede dankzij haar borstvergroting.

18/19 Megan Fox

Megan Fox
In 2001 startte haar carrière en acteerde ze in diverse films; waaronder de Transformers. Ze ziet er sexy uit, maar onderging verschillende operaties, waaronder ook pijnlijke laseroperaties om tatoeages te verwijderen.

19/19 Janet Jackson

janet
Hier is een foto voor haar operatie, ze onderging verschillende operaties om er blanker uit te zien, wat geslaagd is.

DEEL DIT ARTIKEL OP: