Deze 24 mensen hadden enorm succes na hun 40ste

Een verjaardag kan voor ons een herinnering zijn dat er weer een jaar voorbij is gevlogen en dat we nog steeds geen succes in het leven hebben behaald. Maar… er zijn meer dan genoeg voorbeelden van succesvolle mensen die hun roem en glorie pas bereikte na hun 40e. Deze lijst geeft je inzicht in 24 mensen die enorm succes hadden na hun 40ste.

1/23 Stan Lee

Foto: Gage Skidmore

Foto: Gage Skidmore


Stan Lee creëerde zijn eerste stripboek ‘The Fantastic Four’ toen hij net 39 jaar geworden was in 1961. In de daarop volgende jaren creëerde hij de legendarische Marvel Universum, waarvan de karakters zoals Spider-Man en X-Men Amerikaanse culturele iconen werden.

2/23 Donald Fisher

2 - gap - Donald Fisher
Donald Fisher was 40 en had totaal geen ervaring in de retail, toen hij en zijn vrouw Doris de eerste Gap winkel startte in San Francisco in 1969. Gap kleding kwam al snel in de mode en vandaag de dag is het bedrijf een van ‘s werelds grootste kledingketens.

3/23 Vera Wang

Vera Wang
Vera Wang was een kunstschaatsster en journalist. Op de leeftijd van 40 jaar wijzigde ze van koers. Ze ging de mode-industrie in. Vandaag de dag is zij nog steeds een van de ‘s werelds grootste ontwerpers voor vrouwen.

DEEL DIT ARTIKEL OP: