Topmodel onthult wat ze allemaal eet op een dag

Iedereen vraagt zich wel eens af wat modellen eten om hun lichaam in vorm te houden. Moet je jezelf niet uithongeren om er altijd zo uit te kunnen zien? Dit model deelt wat ze allemaal eet op een dag.

Open over eten

A post shared by Megan Williams (@meganmayw) on


Model Megan Williams besloot alle fabeltjes uit de wereld te helpen en deelde haar dagelijkse dieet met heel de wereld in een uniek interview. Het model is bekend van verschillende campagnes van Guess en ook in ieder groot magazine te vinden. Ze wilde af van het idee dat dat modellen alleen maar groenvoer eten, en vertelde daarom openlijk over alles wat ze eet op een gemiddelde dag. Er goed uitzien betekent namelijk niet dat je je moet uithongeren.

Het modellendieet

Williams begint haar dag altijd goed met glutenvrije pannenkoeken die ze zelf bakt. Haar lunch bestaat meestal uit een salade met kip, met een verfrissend glas ijsthee erbij. Ook snacken doet het model gewoon, maar dan wel vooral met “fruit, fruit, en nog eens fruit.” Aan het eind van de dag geniet het model van taco’s gevuld met vis. Haar keuken is gevuld met vette en eiwitrijke producten zoals kaas, ei en pindakaas. Ook chocolade is een lievelingssnack van het model. Wanneer ze aan het reizen is is muesli een favoriete maaltijd van Williams.

Vooral veel sporten

A post shared by Megan Williams (@meganmayw) on


Het is duidelijk dat Megan Williams geen streng dieet volgt. Ze eet graag de dingen die ze het lekkerste vindt, maar houdt vooral de balans. Zelf zegt ze ook dat het vooral belangrijk is om veel te blijven sporten wanneer je jezelf lekker eten gunt. Daarom is het model dan ook elke dag in de sportschool te vinden. Pilates is haar favoriete workout, maar ook gewone fitness is goed om haar lichaam zo strak mogelijk te houden. Maar dit betekent helaas niet dat het modellenlichaam voor iedereen is weggelegd. Veel modellen geven namelijk aan dat ze ook gewoon lang en dun gebouwd zijn. Het is niet altijd eerlijk.

DEEL DIT ARTIKEL OP: