Van 20 tot 50: 12 perfecte kapsels voor vrouwen van alle leeftijden

Het is niet meer dan logisch dat bepaalde kapsels niet voor elke leeftijd geschikt zijn maar wist je dat je met kort haar altijd weg kan komen? Bijvoorbeeld met deze kapsels.

Je kent het vast wel: je bent al een hele tijd voorzichtig bezig met je haar te laten groeien tot de perfecte lengte. En dan plots beslis je impulsief om het allemaal kort te knippen. Twee seconden later? Dan begin je al terug te dromen van lang haar. Het is een situatie die elke vrouw al wel eens heeft meegemaakt of die op zijn minst herkenbaar in de oren klinkt.

Vandaag is het dan ook tijd om die vicieuze cirkel een halt toe te roepen. Hier zijn enkele stijlen die bewijzen dat kort haar op elke leeftijd een echte winnaar kan zijn.

Als twintiger

20
Een vrouw die in de twintig is? Dat is de perfecte tijd om een beetje te experimenteren met kapsels en je eigen unieke stijl te ontwikkelen. Durf dan ook eens echt er volledig voor te gaan. Een asymmetrisch kapsel, ongewone haarkleuren, provocatief de zijkanten scheren of gewoon extreem kort haar: voor jonge vrouwen zijn de opties eindeloos. Je moet enkel durven de kans te nemen wanneer het kan!

Meer op de volgende pagina:

DEEL DIT ARTIKEL OP: