Wat deden Steve Jobs, Elon Musk en 10 andere succesvolle mensen op hun 25e?

Succesvolle mensen zoals de presidentskandidaat Donald Trump, of Mark Zuckerberg, de grote baas van Facebook, zijn ooit ook jong geweest. Momenteel zijn het de de grote bazen in hun beroepstak, echter ooit waren het jonge mensen met hun dromen en verwachtingen. Het is interessant om te bekijken hoe deze bekende personen er voor stonden toen ze nog maar 25 jaar oud waren. Waren het toen al leiders, waren ze al bezig met de ontwikkeling van hun merk, of zaten ze toen nog in een andere fase van hun leven, waarvan de latere successen nog onbekend waren.

Niet iedere naam zal direct herkenning oproepen. De bedrijven die ze leiden zijn echter wel dusdanig groot dat iedereen er wel mee te maken heeft gehad, of in ieder geval weten wat voor een soort bedrijf het is. Onderstaande lijst geeft een divers beeld over de huidige, zeer succesvolle mensen.

Donald Trump, de huidige presidentskandidaat voor de Republikeinse partij

Foto: Gage Skidmore

Foto: Gage Skidmore


Donald Trump was op zijn 25ste een vastgoedontwikkelaar. Hij leerde dit van zijn vader en werkte binnen zijn bedrijf Elizabeth Trump en Son. De zoon leerde de waarde van geld kennen, ondanks dat hij in rijkdom opgroeide, doordat hij van zijn vader op de diverse bouwplaatsen op zoek moest naar lege statiegeldflessen.

DEEL DIT ARTIKEL OP: