10 celebs die met gewone mensen of zelfs fans trouwden
We hebben er allemaal wel eens stiekem over gedroomd. Een beroemdheid tegenkomen die stapelverliefd op je wordt. Dit blijft voor velen een droom maar voor sommige geluksvogels werd dit werkelijkheid. Wij hebben een aantal celebs op een rijtje gezet die met gewone mensen of zelfs fans trouwden!

Jeff Bridges

Jeff Bridges,  Susan Geston


De vrouw van Jeff, Susan Geston, was een serveerster toen ze elkaar voor het eerst ontmoeten. “Het duurde de hele dag voordat ik de moed had verzameld om haar mee uit te vragen. Ze sloeg mijn suggestie om uit te gaan echter af”, aldus Bridges. Een poosje later besloot ze toch met de acteur uit te gaan en met succes. Het koppel is 35 jaar getrouwd.

Matt Damon

Matt Damon


Matt Damon is getrouwd met een barvrouw. Hij leerde zijn vrouw Luciana Barroso in 2003 kennen in de bar waar zij destijds werkte. Twee jaar na deze ontmoeting zijn ze getrouwd en hebben inmiddels vier dochters. “Mijn vrouw is mijn soulmate, ik kan mijn leven niet voorstellen zonder haar”, aldus de acteur.

Cynthia Nixon

Cynthia_Nixon_Christine_Marinoni


De ster van Sex & the city leerde haar vrouw Christine Marinoni kennen tijdens een Education Fair in 2003. Ze was destijds nog getrouwd met haar man Danny Mozes. Na de scheiding met haar echtgenoot in 2004 kregen de twee een relatie en trouwden na de geboorte van hun zoon.

Tobey Maguire

Tobey-Maguire-Jennifer-Meyer


Tobey leerde tijdens de opnames van de film Seabiscuit zijn vrouw Jennifer Meyer kennen. Haar vader was de directeur van Universal Studios en de baas van de acteur. Na een relatie van twee jaar trouwden ze en hebben een zoon van 10.

Nicolas Cage

Nicolas Cage


Nicolas Cage ontmoette zijn huidige vrouw Alice Kim in een restaurant waar ze werkte. Al na een paar maanden na de ontmoeting vroeg Nicolas Alice ten huwelijk. Het stel is inmiddels 11 jaar getrouwd.

Jerry Seinfeld

Jerry Seinfeld


De beroemde komiek leerde zijn vrouw kennen in de sportschool. Enkele dagen na de terugkeer van zijn huwelijksreis met zijn eerste vrouw kwam Seinfeld Jessica Sklar tegen in de sportschool en viel halsoverkop voor haar. Hij vroeg de scheiding aan en begon een relatie met Jessica. De twee trouwden in 1988 en hebben samen drie kinderen.

Meryl Streep

Meryl-Streep-Don-Gummer


Actrice Meryl Streep en haar man Don Gummer leerden elkaar kennen in het appartementencomplex van Don. Toen Meryl haar Oscar won voor haar rol in de film The Iron Lady bedankte ze haar echtgenoot uitgebreid.

John Travolta

John Travolta


Travolta is met een van zijn grootste fans getrouwd. Al vanaf haar 16e droomde Kelly Preston dat ze met John zou trouwen. 13 jaar later kwam haar droom uit. Ze zijn inmiddels 23 jaar getrouwd geweest en hebben drie kinderen.

Julia Roberts

In 2000 viel Julia voor de cameraman Daniel Moder tijdens het filmen van The Mexican. Ten tijde van de ontmoeting was Moder getrouwd en Julia had een relatie. Hij vroeg de scheiding aan om met zijn grote idool samen te zijn. Ze hebben drie kinderen en zijn in 2002 getrouwd.

Jessica Alba

Jessica Alba


Alba leerde echtgenoot Cash Warren kennen tijdens de opnames van de film Fantastic four waar Warren een productie-assistent was. Warren en Alba zijn gelukkig getrouwd en hebben twee kinderen.
Wat je misschien ook interessant vindt: