15 van de meest grappige grappige familiefoto fails aller tijden
Jij zou ook stiekem lachen als oom met z’n golfkarretje een vijver inrijdt. Of als je kleine zusje de knuffels van jullie broertje aan het bewerken is met een mes. Dit soort familiemomenten zijn om te koesteren, en gelukkig kunnen we veel van deze momenten vereeuwigen dankzij de technologie!

1/15 Walrus

1


Cheeeese! Een familiefoto met gigantische ballen op de foto, moet wel geweldig zijn. Alles ging goed, tot de kleine Shelby de ballen van meneer de Walrus aanzag voor een voetbal. Het ideale moment voor een foto! Gelukkig hebben de twee het goedgemaakt en zijn ze nu penvrienden.

2/15 Babyverwisseling

2


Dit kind is duidelijk verwissend tijdens z’n geboorte. Niet alleen heeft hij een heel ander gevoel voor mode, ook verkeerd hij in een hele andere stemming dan de rest van zijn ‘familie’. Het is heel tof van z’n ouders dat hij zo zichzelf kan zijn.

3/15 Hamerdecolleté

3


We maken geen grap als we zeggen dat dit wel de meest storende familiefoto ooit, is. Bijvoorbeeld de moeder in haar bh, dat gaat dus nooit meer van je netvlies. Daarnaast grijpt de vader niet alleen de borst van z’n dochter, maar doet ook net alsof hij het afhakt met een bijl.

4/15 Ontbloot portret

4


Als je naar deze foto kijkt, raak je helemaal de weg kwijt. Wat zijn deze mensen überhaupt van elkaar? Zijn dit twee zussen met hun man? Twee broers en hun vrouwen? En wat heeft de kalkoen met dit alles te maken? En waarom draagt het kind wel een shirt? Waarom besloot de hele familie ‘au naturel’ op de foto te gaan?

5/15 Langharige broeders

5


Wat zouden wij graag een vlieg op de muur zijn geweest bij de brainstorm van deze broers over hun fotoshoot. Waarschijnlijk zei een van hen: “Waarom verkleden we ons niet als oud gangsters?” Nee. Een ander zei: “Misschien kunnen we die matchende truien die we van mam kregen, dragen.” Nee. “Ik weet het al: shirts uit en armen over elkaar!” DOEN WE.

6/15 Lenigheid

6


Was ons brein maar zo open en flexibel als de broekjes van deze jongemannen. Helaas is dat niet zo, de realiteit is dat deze foto ronduit verschrikkelijk is. Opnieuw vragen we ons af wat de mensen op de foto van elkaar zijn en wiens fantastische idee dit was. Waarschijnlijk, van de glimlachende blonde vrouw, ze staat er erg tevreden bij.

7/15 Bolle knuffel

7


Een van deze mensen doet iets teveel alsof, kan jij raden wie? Die vent is echt eng en we denken dat deze pose zijn idee was. Tuurlijk, de jongens zien eruit of ze het naar hun zin hebben maar toen ze vervolgens het resultaat zagen hebben ze vast 8 jaar niet geslapen…

8/15 Langharig tuig

8


Wow! Zoveel gebleekte spijkerstof hebben we lang niet meer gezien. En eigenlijk wilden we dat ook helemaal niet zien. En waar kijkt de man eigenlijk naar? Waarom kijkt iedereen überhaupt in een andere richting? De vrouw heeft duidelijk geoefend op haar ‘halfopen mond glimlach’.

9/15 Kerstman

9


Weten deze kinderen nog dat de kerstman die dag naar bier stonk? En dat hij niet ophield te praten over zijn ex-vrouw? En dat hij nog een klein beetje geld nodig had voor de bus naar Tijuana? Wat is de kerstvakantie toch een prachtige tijd.

10/15 Kruisgreep

10


Wilde hij er zeker van zijn dat zijn speciale vriendje vereeuwigd werd op deze foto? Hoeveel weken zal dit kind huisarrest hebben gekregen voor het feit dat naar zijn kruis grijpt in deze foto? Hoe oud is dit kind eigenlijk, een jaar of 8? Daarnaast vinden we het ook erg storend om matchende truien te dragen.

11/15 Waterplezier

11


Wat dachten ze eigenlijk dat er ging gebeuren als ze een foto zouden maken in de oceaan? Hopelijk kon de moeder zich van haar eigen angsten herstellen om haar zoontje uit de zee te trekken. En daarnaast is het natuurlijk nooit een pretje om een naakte, dikke man te zien die zonder shirt in het water staat.

12/15 Op een rijtje

12


Helen maakte duidelijk dat ze niet graag naast haar familie wilde zitten en dat ze niet achter het ‘kruis-je-benen-principe’ stond. Niemand luisterde, en dat resulteerde in deze hilarische foto.

13/15 Vaderpop

13


Maken ze hun vader nou uit voor een pop? Of is hij net overleden en zochten ze nog vervanging? Als we al niet schrikken van zo’n enge pop, dan wel van het gigantische kapsel van het meisje links. Hoeveel blikjes energy drink heeft ze wel niet op?

14/15 Aapjes

14


De vraag bij deze foto is: mochten de aapjes hun eigen outfit kiezen? Want het bovenste aapjes draagt het verplichte, roze jurkje. Dat is prima als ze dat echt wilde, maar als ze als dochter geforceerd was, dan is dat pure dierenmishandeling…

15/15 Kattenplezier

15


Dit kind heeft nooit een kans gekregen bij zijn ouders. De katten hebben het wel naar hun zin en vinden het blijkbaar niet erg dat ze met zulke rare mensen in huis wonen. Waarschijnlijk speelde dit kind de hobo in een band en werd hij vervolgens ingeneiur.
Wat je misschien ook interessant vindt: