17 Sterren Die Hun Kind Opgaven Ter Adoptie
Wist je dat sommige van Hollywood’s grootste sterren hun kinderen afstonden ter adoptie? De meeste verhalen zijn heel erg sneu, al hebben sommige een gelukkig einde.

feat-2


Adoptie is eigenlijk een van de mooiste dingen die er is. Voor mensen die geen kinderen kunnen krijgen maar toch een kinderwens hebben is dit een uitkomst. Dit geldt aan de andere kant ook voor ouders bij wie een kind niet gewenst is, of in gevallen waarin de situatie van de ouders het niet toelaat.

Ook op latere leeftijd doet adoptie een hoop met hen. Ouders hebben niet alleen hun eigen vlees en bloed afgestaan, maar daar zullen daar de rest van hun leven mee moeten leren leven, ook al is dit voor het kind waarschijnlijk het beste. Het blijft ze, vooral op de speciale dagen, achtervolgen.

Wist je dat sommige van Hollywood’s grootste sterren hun kinderen afstonden ter adoptie? Ze deden dat om verschillende redenen: ze hadden geen geld om het kind te onderhouden, ze werden zwanger als tiener, of ze waren niet getrouwd en het was voor de jaren ’70. Een handjevol mannelijke sterren wist niet eens dat hij een kind had tot veel later, omdat de moeder de zwangerschap verborg. De meeste verhalen zijn heel erg sneu, al hebben sommige een gelukkig einde.
Wat je misschien ook interessant vindt: