Dit zijn de 10 beste redenen om single te zijn

De samenleving heeft ons allemaal het idee gegeven dat single zijn als vrouw iets negatiefs is. Dat er vast en zeker wel iets met je moet schelen dan. Fout natuurlijk! Single zijn is amazing en wel om deze redenen:

1/10 De wildernis in

legs-434918_640
Misschien wel het leukste guilty pleasure aan een single vrouw zijn? Je hoeft niets te scheren. Stoor je dus niet aan dat okselhaar, laat die haartjes op je benen een lekkere vacht vormen en ga voor een volle bos schaamhaar. Voelt het wat vreemd aan? Natuurlijk maar wat maakt het uit? Je bent single en je doet gewoon wat je wil. Dat mag dan allemaal wat overdreven zijn maar het basisprincipe telt: jij bent je eigen baas.

2/10 Extra portie look aub

tomato-1207570_640
Grote fan van leuk? Misschien wat uitjes? Wie niet! Jammer genoeg gaat die drakenadem niet altijd goed aflopen als je in een relatie ziet. Dan laat je dan ook al snel wat lekkers staan omdat de geurtjes de neiging hebben wat te lang te blijven hangen. Iets waar je als single totaal niet meer aan moet denken! Eet dus zoveel ajuin en look als je wilt: wie gaat er immers klagen?

3/10 Er even los over gaan

ice-cream-50402_640
Er is geen nood meer om die vreetbui te verbergen en die emmer ijs stiekem de kamer binnen te smokkelen. En bovendien moet je gewoon ook lekker niet meer delen! Vecht je dus los van de schaamte als je weer een hele doos ijs soldaat maakt: knoop gewoon die jeans los en ga ervoor. Niemand zal je veroordelen!

4/10 Het heerlijke eigen bed

bed
Het hele bed behoort je toe: doe er dan ook mee wat je wilt! Kruip wat in het rond, maak gekke figuren of spring er gewoon op. En dat is dan nog niets eens het beste aan dat heerlijke bed voor je alleen hebben: je hoeft je er geen zorgen meer over te maken dat je midden in de nacht een stevige rechtse tegen je oog krijgt door te weinig ruimte!

5/10 Jij bent de bonus!

audience-945449_640
Elke keer als iemand een extra ticket heeft om ergens leuk naartoe te trekken ben jij toch de eerste die ze vragen! Bij een koppel heb je er immers twee nodig. Jij bent dan ook de single vrouw die de dag gaat redden. Man de stad uit en er zijn tickets gewonnen voor een lokaal toneel? Dan ga jij toch mee!

6/10 Weg met cadeautjes

gift-553149_640
Opeens zijn die feestdagen toch een heel wat goedkopere periode! Ga het maar eens na: Valentijn, zijn verjaardag, kerstmis, nieuwjaar, de huwelijksverjaardag en nog 20 andere feestdagen waarvan minstens de helft wel verzonnen moest zijn. Hoe moet je dan in godsnaam nog creatief zijn in je cadeautjes? Waar moet je al dat geld vandaan halen? Geen zorgen meer maken over nu!

7/10 Geen vreemde dingen in het huis

cleaning-268126_640
Die haartjes van zijn baard die in de gootsteen achterblijven? Die scheercrème die overal schijnt te verschijnen? Die spullen die overal in het rond lijken te slingeren. Gedaan ermee: de enige spullen en zaken die je nog kunt terugvinden zijn de jouwe.

8/10 Weg met die kilo’s

poached-eggs-on-toast-739401_640
Natuurlijk: na een break-up heb je al eens de neiging om je te buiten te gaan aan heel wat junk food maar dat is toch niet je normale routine? Als single vrouw keer je dan ook terug naar je eigen normale voedselpatronen want geef toe: als koppel verslechter je elkaars eetgewoontes enorm. Je laat je gewoon gaan.

9/10 Je zen vinden

woman-570883_640
Hoe gelijk je ook mocht zijn met je partner: er zijn altijd verschillen en dat betekent discussies. En discussies voeren is gewoon vermoeiend. Daar hoef je als single vrouw tenminste al geen energie mee in te steken!

10/10 Geen boys night!

girls-984154_640
Na een tijdje relatie wil iedereen toch af en toe eens weg van de partner. Welk beter excuus is er dan ook dan boys night. Geen probleem toch: tot blijkt dat boys night bij jouw thuis is of in de striptent plaats lijkt gevonden te hebben. Geen probleem meer mee als single vrouw!

DEEL DIT ARTIKEL OP:

Wat je misschien ook interessant vindt: