20 Korte Koppies Voor Lang Gezicht

1/20

Heb jij een lang gezicht? Bekijk hier 20 fantastische, korte kapsels die hier goed bij passen! Het kapsel dat het beste bij je past hangt af van je gezichtsvorm. Vaak moet je hier nog meer op letten bij een kort kapsel, omdat je gezicht dan meer naar voren komt. Hieronder vind je 20 fantastische, korte kapsels die goed staan bij een lang gezicht.

Volgende pagina

Kort haar heeft erg veel voordelen, de eerste is dat het momenteel het meest modieuze en meest trendy kapsel voor de modebewuste vrouw is. Maar er is ook het pixiekapsel, kortgeknipt haar zoals een jongen, warrig kort haar, en haar met korte lagen erin. Elk van deze heeft ook nog eens veel variaties die u kunt proberen. Wanneer u franjes en highlights aan uw kapsel toevoegt, worden dit er nog eens veel meer.

Verder komt er nog eens bij dat, terwijl kort haar niet zo makkelijk om bij te houden is als sommige mensen beweren, zeker als uw haar krult, het ook zeker niet moeilijk is om bij te houden. U zult uw haar vaker moeten wassen, sinds viezigheid en olie beter te zien is in kort haar. Aan de andere kant hoeft u niet zoveel conditioner, mousse of haarlak te gebruiken sinds korter haar makkelijker te bewerken is en omdat het teveel gebruik van haarproducten uw haar vet kan laten lijken. Als u voor de eerste keer een kort kapsel krijgt vraag dan aan uw haarstylist wat voor producten u zou moeten gebruiken en hoeveel.

Wat je misschien ook interessant vindt: