Londen geïnspireerde tatoeages
Londen geïnspireerde tatoeages en waar ze te krijgen + pro-tips!

Een stedentrip of een lange vakantie in Londen gepland? Goed vooruitzicht! Zorg ervoor dat je alle attracties bezoekt, neem je selfie voor de Big Ben, neem een kijkje door het hek van Buckingham Palace, je zou de koningin kunnen spotten, de National Gallery bezoeken, een ritje in de London Eye maken. Haal het beste uit je tijd en breng veel herinneringen terug! Sommige herinneringen bewaar je in je telefoon, sommige in je hoofd, maar wil je ze ook voor altijd op je huid bewaren? Krijg een op Londen geïnspireerde tatoeage!

Londen is een unieke plek. Met de architectuur en geschiedenis is het een smeltkroes van culturen van over de hele wereld. Het is daarom geen verrassing dat veel bezoekers geïnspireerd raken om een Londense tatoeage te krijgen. Hier zijn enkele geweldige voorbeelden die we hebben gevonden om je te inspireren. Trouwens, wees geen toerist en loop gewoon naar de eerste tattoo shop die je vindt. Vraag een paar mensen om aanbevelingen over waar de beste tattoo-artiesten in Londen zijn, de lokale bevolking weet immers wat een goede tattoo maakt.

Pro Tip 1: Waar zijn alle tattoo shops in Londen

Londen heeft een rijke geschiedenis van tatoeëren, dus er zijn veel tattooshops met ongelooflijk getalenteerde artiesten op bijna elke hoek. De meeste populaire zijn te vinden in en rond Camden Town, een populair district in het noordwesten van Londen. Er verschijnen overal nieuwe winkels en je kunt veel coole tattoo-plekken vinden in Shoreditch in Oost-Londen. Met een overvloed aan eclectische restaurants, marktplaatsen en ambachtelijke coffeeshops, is dit de plek van het moment!

Als je onderzoek doet, zul je veel geweldige plaatsen vinden waar je de tatoeage buiten het centrum van Londen kunt krijgen. Het is absoluut geen verspilling van tijd om naar minder ‘populaire’ wijken te gaan. Je zult geweldige artiesten vinden, ervaart een meer ontspannen sfeer en leert ook nog eens meer van de stad kennen.

Pro Tip 2: Vermijd toeristenvallen

Wees voorzichtig, je nieuwe op Londen geïnspireerde tatoeage levert geen vreselijke herinnering op. Kijk in de winkel, kijk op beoordelingen, zorg ervoor dat je je comfortabel voelt. Veel van de winkels in populaire delen van de stad behandelen mensen, vooral toeristen, zoals geldkoeien, dus zorg ervoor dat je een persoonlijke band hebt met je tattoo-artiest voordat je je verbindt.

Hoe klein je tatoeage ook is, een goede kunstenaar neemt de tijd om je er doorheen te praten en je comfortabel te voelen.

Pro Tip 3: Wees zeker van een tattoo licentie!

Alle tattoo-instellingen in het Verenigd Koninkrijk moeten zijn geregistreerd en een vergunning hebben van de lokale overheid. De licentie moet op een zichtbare plaats in de winkel worden getoond. Als je geen licentie ziet, vraag er dan naar bij de artiest of de winkelmanager. Geen vergunning? Neem GEEN tatoeage op die plaats.

Pro Tip 4: boek je tattoo vooruit

Het is altijd een goed idee om het onderzoek te doen en vooraf contact op te nemen met een paar kunstenaars, met hen te praten en te beslissen met wie je al vóór je reis boekt. Meestal zullen de artiesten van je verlangen dat je een aanbetaling betaalt om je reservering te beveiligen en dat je snel aan jouw ontwerp kunt werken. Goede artiesten worden meestal weken of zelfs maanden van tevoren geboekt, dus zorg ervoor dat je vooruit plant.

Pro Tip 5: Goedkope tatoeage in Londen? Dat kan!

Londen is een dure stad en de tatoeages zijn niet goedkoop. Een kleine tatoeage kost ongeveer €60. Een palmgrootte kan wel €300 zijn. Dat zijn de gemiddelde tattoo-prijzen in Londen op basis van grootte, maar er kan nog veel meer gebeuren om de prijs van een tatoeage te berekenen, zoals de levendige details, plaatsing en meer. Als je geen speciaal ontwerp wilt gebruiken, vraag dan aan de kunstenaar of ze beschikbare flash tattoo-ontwerpen met Londen hebben. In tegenstelling tot een aangepast tattoo-ontwerp is flash iets dat de kunstenaar eerder heeft ontworpen en gebruikt op meerdere clients. Het kost minder, maar het zal niet uniek zijn voor jou – je kunt mensen tegenkomen met dezelfde tatoeage.

Pro Tip 6: Fooi aan de artiest

Een fooi geven is niet vereist, maar als je tattoo-artiest zich inspant om van je ervaring een (positieve) gedenkwaardige ervaring te maken, is een kleine blijk van waardering altijd een goed idee. Afhankelijk van de prijs van je tatoeage geef je een fooi van 10-20 procent.

Pro Tip 7: Nazorg

Praat met de artiest over wat de beste nazorg is voor je tatoeage. De kunstenaar brengt een beschermende zalf aan op je verse tatoeage en bedekt deze met folie. Verwijder de film niet gedurende de aanbevolen tijd. Wanneer je de beschermende film voor het eerst verwijdert, was je de tatoeage voorzichtig met lauw water en een beetje antibacteriële zeep. NIET WRIJVEN! Houd de tatoeage vochtig met een zalf. Na een paar dagen begint de tatoeage te genezen en begint deze te jeuken en wordt alles vies. NIET JEUKEN!

Zo, je bent nu klaar om je reis naar Londen voor altijd in gedachten en in je vel te krijgen!
Wat je misschien ook interessant vindt: