Weer een meisje naar huis gestuurd om ‘ongepaste’ outfit. Maar háár moeder nam het geniaal voor haar op!
De facebookpost van een Amerikaanse moeder werd populair toen ze klaagde over de reactie van de school van haar dochter op haar kleding. Met haar dochters kleding was niet zo veel mis, volgens de moeder. Dit is wat er gebeurde.

dress-code-1

Het meisje zat op Grissom High School in Huntsville, in de staat Alabama. Ze ging naar school in een zwarte legging en een lang, zwart shirt, die tot bijna op haar knieën kwam. Het shirt was volgens de moeder lang genoeg om binnen de dresscode van de school te vallen, waarin staat dat een legging gedragen mag worden als er een broek, rok of jurk tot bijna op de knieën boven gedragen werd.

De moeder plaatste haar populaire bericht op facebook, omdat haar dochter om haar kleding apart werd gezet, en niet aan de lessen deel mocht nemen tot iemand haar ‘nettere’ kleding bracht. Ze vraagt zich af hoe de school wil dat kinderen naar hun lichaam kijken, als ze al om een legging met een lang shirt niet aan lessen deel mogen nemen. Het bericht werd 600 keer binnen een dag gedeeld.

dress-code-2
Wat je misschien ook interessant vindt: