Ben je ouder dan 30 jaar, dan ben je te oud om deze 18 trends te dragen

We kennen allemaal het programma; ‘Hotter than my daughter’. In dit programma zien we volwassen vrouwen die, als het op kleding aankomt, niet met hun tijd zijn meegegaan. Zij vinden dat leeftijd geen enkele rol speelt en laten dat zien door kleding te dragen die niet meer bij hun figuur of levensstijl past. De dochters schamen zich voor de kledingstijl van hun moeder en als verzet hullen zij zich dan weer in grote gebreide truien waardoor ze er vormeloos en oud uitzien. De tegenstellingen kunnen bijna niet groter zijn. Natuurlijk moet je als vrouw rekening houden met je leeftijd en geen kleding dragen die niet meer bij je past.

Om te voorkomen dat je een modeflater maakt hebben wij speciaal voor jouw 18 belangrijke tips op een rijtje gezet.

1/18 Over de top jeans – Niet meer dragen vanaf 35 jaar

1-denim
Als een spijkerbroek eruitziet alsof er een bus overheen is gereden, dan hoort hij niet meer in je kledingkast thuis. Een goede en praktische garderobe is niet op opgebouwd uit alleen maar trendy items. Voorkom een modeflater en draag geen spijkerbroek die te klein of te strak zit. Jeans met een lage band, schuurplekken, glanzende stiksels of emblemen kunnen nu echt niet meer.

Tip van de expert:
Vervang deze items volgens de ‘meer is minder methode’. Kies voor een simpele tijdloze stijl. Een mooie donkere jeans van goede kwaliteit is een aanwinst voor je garderobe en kleedt bovendien prima af.
Meer op de volgende pagina:

DEEL DIT ARTIKEL OP: