14 dingen die alleen weegschalen zullen begrijpen
1


De weegschaal. Heerlijk wezen toch. Zachtaardig, idealistisch, charmant, rustig en goedgelovig. Een combinatie die voor gekke situaties durft te zorgen die echt enkel zij meemaken. Zoals deze bijvoorbeeld:

1. Een hele namiddag je afvragen waarom iemand je niet mag

Maar serieus: waarom vindt niet iedereen je de beste persoon ter wereld? Dat vraagt om een analyse!

2. Je vrienden snappen niets van je berichten!

Je houdt van op jezelf aangewezen zijn. Maar je bent ook best eenzaam. Dat lijdt al eens tot gekke gesprekken met je vrienden die een stapje in de wereld aan het zetten zijn. Je wilt thuisblijven… maar klaagt wel over verveling.

3. Beslissingen? Dutjestijd!

Waarom beslissen als je kan slapen?

4. Oeps! Weeral te laat.

Vervelend hé zo’n klok. Waarom dan ook tot de minuut volgen als je gewoon nog even rustig je ding kan doen? Dat het al heeft geleid tot verloren vriendschappen en kwade bazen? Kleine prijs om te betalen!

1

5. Iedereen is een match op Tinder!

Je bent een weegschaal dus je ziet het mooie in iedereen! Wat dan weer voor een stortvloed aan matches zorgt en heel wat excuses waar je later op zult moeten komen.

6. Niemand heeft het door dat je kwaad bent door je passieve manier van dat te uiten

En dan helemaal kwaad worden omdat ze niet begrijpen dat je echt op de tenen getrapt bent hé. Ik bedoel, hoe snappen ze nu niet dat de opmerking “ik ben geen echte fan” betekent dat ze nu wel meteen die plaat van Justin Bieber het raam uit moeten keilen?

7. Je hele leven in relaties doorbrengen want wanneer jij aan iets begint begin je er ook echt aan!

Waarschijnlijk ook de enige reden dat je 5 jaar bij Kevin bent gebleven terwijl al van dag 1 duidelijk was dat de jongen niet het grootste licht was… en nog niet eens echt knap was ook.

8. Ben jij de gastvrouw?

Op feestjes er vooral voor zorgen dat iedereen zich goed en comfortabel voelt. Of jij de gastvrouw bent? Moet dat dan?

9. Jij luie werkster

Op het werk alles geven maar thuis echt gewoon van de zetel je woonplaats maken. Nu maar hopen dat de collega’s je thuis niet bezig zien!

girl-837156_640

10. Daten is niet simpel

Toegegeven: dat is het voor niemand. Maar als weegschaal val je toch meteen veel te hard voor iemand of stop je gewoon met daten. Ik bedoel: wat is het nut anders?

11. Geld moet rollen!

Waarom niet elke dag een kreeftje bestellen en gebruik maken van wat je hebt lopen verdienen. Die opslag komt er toch ooit wel van!

12. Ik ben ok. Nee, echt ik ben ok. IK BEN ZO NIET OK!

Je bent als weegschaal toch veel te goed in doen alsof het goed gaat. Je wilt immers niet dat je vrienden zich zorgen maken. Denk je terwijl je de Ben & Jerry’s uitgelepeld hebt met een doos tissue’s naast je.

13. Totale woede uitbarsting!

Laat het aan de weegschaal om volledig het verstand te verliezen door iemand die zich niet eerlijk aan het gedragen is. Iemand die voordringt in de rij? Die zal het zich verdomme beklagen. Ook was het niet voor jou dat die voordrong. Want wat zijn we? Monsters?

14. Deadlines zijn een uitdaging!

Waarom 3 weken op voorhand beginnen als de dag zelf ook gaat?
Wat je misschien ook interessant vindt: