Kijk uit! Deze sterrenbeelden zijn de meest waarschijnlijke vreemdgangers
Sommige sterrenbeelden staan voor eerlijkheid en trouw, terwijl andere sterrenbeelden sneller geneigd zijn om vreemd te gaan. Ben jij benieuwd welke sterrenbeelden je uit de weg moet gaan als je een trouwe partner wil? Lees dan in dit artikel welke sterrenbeelden de meest waarschijnlijke vreemdgangers zijn.

Ieder sterrenbeeld heeft zo zijn eigen karaktereigenschappen en op basis van deze karaktereigenschappen kunnen we jou vertellen welke sterrenbeelden het snelst vreemd zullen gaan. De top vier sterrenbeelden die onder de meest waarschijnlijke vreemdgangers vallen, zijn de volgende.

1/4 De schorpioen

Schorpioen


De schorpioen heeft een ontzettend sterke seksdrive. Soms lukt het om hun behoeften te laten vervullen door hun eigen partner, maar dit komt helaas niet altijd zo uit. Ze zullen zich proberen in te houden om trouw te blijven, maar het lukt niet altijd om de sterke seksdrive van hun sterrenbeeld het hoofd te bieden. Moet er gelogen worden om de fouten te maskeren, dan kan de schorpioen dit zonder enige moeite klaarspelen.

2/4 De weegschaal

Weegschalen zijn erg trouw, maar mensen met dit sterrenbeeld zitten met een ander probleem. Zij hebben namelijk zo’n grondige hekel aan ruzie en discussie, dat ze er alles aan doen om onenigheden uit de weg te gaan. Dit kan zelfs leiden tot een misstap in de relatie, helaas in de vorm van overspel. Een ver ontwikkelde weegschaal die geleerd heeft de discussie aan te gaan en ruzies niet uit de weg te gaan, is minder kwetsbaar voor aandacht van anderen. Is iemand minder ontwikkeld, dan is er nog altijd veel risico op overspel.

3/4 De leeuw

Leeuwen vinden het heerlijk om centraal te staan en alle aandacht te krijgen. Iemand die ze behandelt als prins of prinses, vinden ze maar moeilijk om te weerstaan. Komt jouw leeuw in aanraking met iemand die hem of haar alle aandacht geeft, dan moet je zeker opletten voor overspel. De leeuw zal niet met opzet vreemdgaan, maar heeft gewoon moeite om de verleiding van de aandacht te weerstaan.

4/4 De boogschutter

Boogschutter


De boogschutter is altijd op zoek naar avontuur en soms zoekt hij of zij dit ook in fysieke aandacht. Een bijkomend probleem in het karakter van de boogschutter, is dat dit sterrenbeeld vaak impulsieve beslissingen maakt. De hang naar avontuur kan zo groot zijn, dat een impulsieve beslissing op de loer ligt en de boogschutter uiteindelijk vreemd kan gaan.

Trouw of ontrouw? Het verschilt per persoon

Hoewel bepaalde sterrenbeelden sneller en gemakkelijker vreemd zullen gaan dan andere sterrenbeelden, wil het niet zeggen dat een schorpioen, een weegschaal, een leeuw of een boogschutter altijd ontrouw is. Het sterrenbeeld dat iemand heeft is inderdaad van invloed op het karakter en de beslissingen die iemand maakt, maar het is niet de enige doorslaggevende factor. Is jouw partner van nature erg trouw, dan hoef je je over het algemeen echt geen zorgen te maken over overspel.
Wat je misschien ook interessant vindt: