12 prachtige vrouwen die met miljardairs trouwden
Het is geen nieuw gegeven dat prachtige vrouwen met rijke, machtige, oudere mannen trouwen. Hier zijn de 12 knapste vrouwen die een rijke man aan de haak hebben kunnen slaan.

1/12 Melania Trump

melania-trump


Melania Trump is een Sloveens model en zakenvrouw die geboren werd als Melania Knavs. Ze had haar eigen juwelencollectie en was ook de drijvende kracht achter een collectie huidverzorgingsproducten waarvoor er bij “The Celebrity Apprentice” heel wat reclame voor werd gemaakt. Het is geen wonder dat Melanie eruitziet als een supermodel: ze was er ook gewoon eentje.

2/12 Salma Hayek

Salma Hayek


Salma Hayek kon zowat iedere man op onze planeet krijgen maar ze koos voor de Fransman Henri-Pinault. Deze Franse miljardair is de hoofdaandeelhouder van Kerig. Ze kregen samen een dochter in 2007 en trouwden uiteindelijk op Valentijnsdag in Venetië in 2009.

3/12 Stephanie Seymour

stephanie-seymour


Stephanie Seymour was vroeger een zogenaamd supermodel die op de cover stond van onder andere Sports Illustrated. Waar ze vroeger een koppel vormde met Axl Rose valt ze tegenwoordig te spotten aan de zijde van Peter Brant, een miljardair uit de vastgoedsector. Ze hebben drie kinderen samen en overleefden al een aanvraag tot scheiding die uiteindelijk niet doorging.

4/12 Flavia Sampaio

Flavia Sampaio


Flavia Sampaio is getrouwd met Eike Batista. De naam zegt je misschien niet veel maar hij is de rijkste man in Brazilië. Flavia zelf is een advocate uit Rio de Janeiro die zich inzet voor het milieu en ze is ook het hoofd van een vzw genaamd Institute Consciousness. Het doel van haar vzw? Kinderen tussen 7 en 14 jaar een betere toekomst geven. Zij en Bautista hebben één kind samen.

5/12 Kate Greer

A photo posted by Kate Greer (@kategreer) on


Kate Greer is een ontwerpster afkomstig uit Iowa die het grote lot won toen ze haar huidige partner tegenkwam. Jack Dorsey is zijn naam en hij is een echte naam als een klok in de IT-wereld. Zo richtte Jack mee Twitter op en is hij de CEO van Square.

6/12 Talulah Riley

A photo posted by Talulah Riley (@talulahrm) on


Talulah Riley is getrouwd met modern IT-goeroe Elon Musk. Musk is de oprichter van SpaceX en de voorzitter van Tesla. Talulah is dan weer een actrice die je kunt kennen uit Inception of Pride en Prejudice. Ze zijn getrouwd in 2010, leken in 2012 te scheiden maar konden zich uiteindelijk verzoenen en zijn nog steeds getrouwd.

7/12 Nikita Kahn

Nikita Kahn


Kahn is een actrice afkomstig uit Oekraïne. Haar man Larry Ellison, het is echt niet Mickey Rourke, is de mede-oprichter van Oracle en is zowat 50 miljard waard en één van de rijkste mensen op onze planeet. Kahn is zijn 4de huwelijk.

8/12 Fabiana Flosi

Fabiana Flosi


Fabiana Flosi is sinds 2012 getrouwd met Bernie Ecclestone, de CEO van de Formule 1. Hun huwelijk was al meteen spraakmakend gelet op het feit dat zijn dochters weigerden aanwezig te zijn. Ze huwden in Gstaad te Zwitserland.

9/12 Susan Dell

Susan Dell


Susan Dell is de vrouw van Michael Dell, de CEO en oprichter van Dell Computers. Susan houd zich bezig met hun stichting die zich richt op kinderen die geen kans op een goede educatie krijgen. Samen zijn ze zowat 18.6 miljard waard en hebben ze 4 kinderen.

h2>10/12 Andrea Hissom

Andrea Hissom is getrouwd met Steve Wynn die de eigenaar is van diverse casino’s zoals het Mirage, Bellagio, Wynn, Encore en nog vele anderen. Ze zijn samen zowat 2.9 miljard dollar waard en hebben elkaar ontmoet tijdens een vakantie aan de Franse Riviéra. Twee jaar later scheidde Wynn van zijn vrouw en een jaar later trouwde hij met Hissom.

11/12 Lucy Southworth

Lucy Southworth


Lucy Southworth trouwde in 2007 met Larry Page die je kunt herkennen als één van de oprichters van Google. Samen zijn ze 30 miljard dollar waard. Southworth studeerde af aan Oxford en is tegenwoordig een het doctoreren aan Stanford. Ze hebben 2 kinderen samen en wonen in Palo Alto.

12/12 Dasha Alexandrovna Zhukova

Dasha Alexandrovna Zhukova


Dasha is een Russische ontwerpster die in het huwelijksbootje stapte met Roman Abramovich, de CEO van Millhouse Capital. Hij is zowat 9 miljard dollar waard. Dasha is de editor van een mode-magazine en ze hebben samen 2 kinderen.
Wat je misschien ook interessant vindt: