Kapsels Voor Dames 40+
De mooie jaren van toen je twintig was en ieder kapsel goed stond zijn voorbij. Platinablond of misschien ‘The Rachel’, het beroemde kapsel van Friends actrice Jennifer Aniston. We hebben ze allemaal voorbij zien komen. De haarstijlen voor vrouwen boven de veertig zijn wat meer gelimiteerd maar dit houdt echter niet in dat je alleen maar saaie kapels kunt nemen.

Er zijn veel hippe haarstijlen voor vrouwen boven de veertig; van lang tot kort en aller er tussen in. Een verkeerde kleur of kapsel kan je zomaar tien jaar ouder laten lijken. Dat willen we natuurlijk absoluut vermijden. Diverse haarstylisten hebben ons enkele tips gegeven die we voor jullie op een rijtje hebben gezet. Tijd voor happy new hair!

1/10 Hair don’t: ashy kleuren

As kleuren zijn ontzettend leuk als je in de twintig bent maar nu je een stukje ouder en wijzer bent is het tijd voor iets nieuws. Stylist David Kastin geeft aan dat veel vrouwen vasthouden aan één kleur haar en de kleur niet mee laten veranderen naar mate we ouder worden. Askleurig haar heeft koele ondertonen waardoor het vaak grijs kan ogen. Bovendien kunnen de koelere tonen je er bleek uit laten zien zoals hier te zien bij actrice Cynthia Nixon.
Wat je misschien ook interessant vindt: