Waarom een kort kapsel?
Korte kapsels zijn zeer nuttig. Het laat je er jong en intelligent uitzien. Kort haar knippen maakt je persoonlijkheid schattig en lief.


Eigenlijk is kort haar tijdloos. Het kan ouderwets. Zoals bijvoorbeeld de bob, die wordt gezien als Cleopatra’s kapsel. Of jeugdig, zoals Keira’s kapsel of het korte kapsel van Katie Holmes. Maar let er vooral op dat het kapsel bij je gezicht, lichaamsbouw en levensstijl past.

Door kort haar te knippen bespaar je tijd en geld, en natuurlijk liters shampoo. Als je nauwelijks tijd te besteden hebt voor je haar schakel dan over op een korte kapsel.

Korte Kapsels - Trends

Korte Kapsels – Trends

Als je haar maar goed zit toch? Maar wat zijn nu precies de laatste nieuwe korte kapsels haartrends voor dit ...
Read More

U kunt jonger lijken dan voorheen. Allemaal dankzij een kort kapsel. Rimpels worden benadrukt door de rechte lijnen van lange haren, maar de zachtere vorm van korter haar maakt hen minder opvallend. Een kort kapsel kan je meer zelfvertrouwen geven en het kan je er jonger uit laten zien.

Nu moet je overwegen of dit kapsel voor je geschikt is of niet. Een kort kapsel is niet weggelegd voor iedereen. Haarstyling en lichaam structuur vertellen je of een kort kapsel geschikt is voor jou of niet.

Uw natuurlijke lange haar verbergt de vettigheid van uw hoofdhuid. Maar uw korte haar zal niets verbergen. Dus, dagelijks wassen is erg belangrijk om slap en vet haar te voorkomen. Knip je haar na elke 4 tot 6 weken. Om je korte kapsel in opima forma te behouden dien je regelmatig naar de kapper te gaan. Je kapsel wordt geruïneerd als je dit niet doet. Als je wilt dat je korte haar er glanzend uitziet behandel het dan met crème of een gel of spray om je haar ultra glanzend en zijdezacht te maken. Vraag vriendinnen om advies. Zij kennen jou goed en ze weten hoe jij er het beste uit zal zien.
Wat je misschien ook interessant vindt: