Kapsels Voor Vrouwen 30+ 2019 – De 8 beste kapsels voor vrouwen van boven de 30




Geef het maar toe: je bent geen 20 meer, dus die henna lokken tot op de billen kunnen écht niet meer. Toch hoef je nu geen kapsel te nemen zoals je moeder – tenzij zij natuurlijk een van deze 8 beste kapsels voor vrouwen boven de 30 heeft.

01. Het korte koppie

kort-koppie


Klaar voor iets helemaal anders? Dan is een kort kapsel – lekker pittig en sportief – misschien iets voor jou. Het ziet er verraderlijk eenvoudig uit, maar vergis je niet. Om de natuurlijke look te bereiken, is een kapper met vaardige hand nodig, die de lokken eerst perfect in model knipt.

02. De pixie

Pixie


Je hebt kort, maar ook superkort. Durf jij het aan? Ga dan voor de frisse, jeugdige pixie cut. Kort is kort, denk je dan, maar er zijn vele variaties mogelijk: met een lok opzij, rommelig, strak, piekerig, in laagjes, of opgeschoren. Een ding hebben ze gemeen: voor vrouwen met lef.

03. De bob

Bob


De bob is na de jaren 20 van de vorige eeuw nooit meer echt uit het modebeeld verdwenen. Inmiddels is er voor ieder gezicht en haartype wel een geschikte variant op deze klassieker; kort, lang, asymmetrisch, golvend, stijl… Zo ga je bijvoorbeeld voor strak en kort als je een hartvormig of ovaal gezicht hebt en je nek langer wilt laten lijken.

04. De lob

lob


Een lob – oftewel lange bob – staat mooi als je van nature krullen of een slag in je haar hebt, zodat de lokken je gezicht omlijsten. Met deze uitgegroeide variant van de bob kan je echter nog veel meer kanten uit, bijvoorbeeld door het te stijlen.

05. De pony

pony


Schattig bij kinderen, sexy boven de 30; de pony is een goede keuze voor vrouwen met een lang gezicht, omdat het dan breder lijkt. Nadeel? Je moet regelmatig naar de kapper als je geen haar in je ogen wilt, of het als twee gordijntjes opzij wilt schuiven.

06. Levendige krullen

krullen


Heb jij van nature krullend haar? Vraag je haarstylist dan om het zo te knippen dat er lekker beweging in die krullenbos zit. Draag het bij voorkeur in een scheiding uit het midden voor een vlotte look en kies een kapsel dat bij de vorm van je gezicht past. En niet ontkrullen hoor!

07. Halflang

tumblr_nu89f0RH6D1twrlslo1_500


Kan het nog eenvoudiger? Laat je lokken halflang in laagjes knippen, haal er even je handen doorheen en je kunt de deur uit, voor welke gelegenheid ook. De laagjes geven je haar volume en energie; classy en tijdloos.

08. Nog eens bob

d90639b51136137cef1254741921e1a7


We hebben het al even over de bob gehad, maar deze naar achter gestylede bob laat zien hoeveel mogelijkheden dit kapsel eigenlijk heeft. Combineer de haarlengte met wat slimme styling en je hebt een eindeloos sjiek kapsel.




Wat je misschien ook interessant vindt: