Foto’s van ouders en hun kinderen waar je steil van achterover slaat
Je hebt vast wel eens een foto van jezelf naast die van je ouders of kinderen op dezelfde leeftijd gelegd. De overeenkomsten zijn vaak opmerkelijk: jullie lijken misschien wel een eeneiige tweeling. De volgende foto’s bestaan uit ouder/kind combinaties die ronduit verbazingwekkend zijn.

1 Zo vader, zo dochter

1


Hoewel de meeste dochters het niet erg vinden als ze een beetje op hun vader lijken, zullen ze er waarschijnlijk niet precies hetzelfde uit willen zien. Gelukkig is deze foto op jonge leeftijd genomen, maar de overeenkomst is verbluffend.

2 Meneer agent en zijn zoon

2


Het is lastig te geloven dat dit twee verschillende personen zijn, zelfs al zijn het vader en zoon. Stond het er niet bij, dan dacht je waarschijnlijk dat de foto’s op verschillende dagen gemaakt waren en het dezelfde persoon betrof. Waarschijnlijk wordt de jongste van de twee later ook agent.

3 Dezelfde gezichtsuitdrukking op hetzelfde gezicht

3


Er hetzelfde uitzien als je vader is één ding. Maar een foto vastleggen waarop je zoon dezelfde gezichtsuitdrukking heeft als die waarmee jij jaren geleden op de foto stond, is een kunst. Dezelfde ogen, dezelfde gezichtskenmerken en zelfs dezelfde uitdrukking.

4 Ze lijkt op haar moeder

4


Deze foto moet haast wel met opzet gemaakt zijn om op de foto van haar moeder te lijken, maar het is toch wonderlijk. Niet alleen moeder en dochter lijken enorm op elkaar, ook de baby’s hebben veel van elkaar weg. Bonuspunten voor de shirts in dezelfde kleur.

5 Ze lijkt als twee druppels water op… haar oma!

5


Je hoort mensen vaak zeggen dat een kind op zijn of haar ouders lijkt, maar dat geldt ook voor grootouders. Deze foto is daar het bewijs van: deze kleindochter lijkt sprekend op haar oma. Je kunt zien dat zowel de persoonlijkheid als het uiterlijk veel gelijkenissen toont.

6 Zelfde shirt, zelfde voorkomen

6


Deze foto is wat creatiever: het is duidelijk dat de foto expres is genomen door het dragen van hetzelfde shirt door vader en zoon. Het was allemaal natuurlijk nog mooier geweest als de baby’s hetzelfde kledingstuk hadden gedragen, maar het blijft een geweldige foto. Zoon heeft er zo te zien zelfs zijn baard voor laten staan.

7 Zo vader, zo dochter

7


Iedereen lijkt wel wat op zijn of haar ouders, maar deze vader en zijn dochter lijken ronduit tweelingen. De vader lijkt op jonge leeftijd haast identiek aan zijn dochter in een latere periode. Hele mooie gelijkende foto’s.

8 Grijnzen als je pa

8


Wat een schattige foto. Het is altijd prachtig wanneer vader en dochter zoveel op elkaar lijken. Bij deze vader en dochter twijfel je zelfs of het niet dezelfde persoon is die op de foto staat. Links is toch echt de vader en rechts zijn dochter op dezelfde leeftijd. En wat een gezellige glimlach naar de camera.

9 Bijna identiek aan oma

9


De mooiste foto’s zijn vaak de foto’s waarin kleinkinderen als twee druppels water op hun grootouders lijken. Op deze foto toont de kleindochter meer dan een kleine gelijkenis aan haar oma. En met dezelfde gezichtsuitdrukking is de overeenkomst wel heel groot.

10 Je kleden als je vader

10


Zoonlief poseert op deze foto met dezelfde outfit als zijn vader op de linkerfoto. Hoewel het tegenwoordig niet meer als hip benoemd kan worden, heeft hij hiermee een ontstellende gelijkenis weten vast te leggen. In feite had hij daar de ouderwetse outfit niet eens voor nodig.

11 Tandeloze glimlach

11


Deze baby’s hebben dezelfde tandeloze glimlach, die helaas gelijkenis vertoont met de grijns van The Joker uit de Batman film uit 1989. Ach, op Jack Nicholson lijken is zo slecht nog niet: wie weet breek je nog eens door als beroemd filmacteur. Verder is het net een eeneiige tweeling, net als de personen op de andere foto’s.

12 Dezelfde foto?

12


Hoewel de meeste van ons dezelfde gelaatskenmerken hebben als tenminste één van onze ouders, is het een kunst om de personen op deze foto’s uit elkaar te houden. Welke is nu de moeder en welke de dochter? Zoek de verschillen.

13 Nog een zo vader, zo zoon combinatie

13


Dit is weer een verbazingwekkende foto van vader en zoon wanneer je kijkt naar de overeenkomsten tussen de twee. De glimlach van de zoon is hetzelfde als die van zijn vader toen deze zijn leeftijd had. En wanneer je naar deze gezichtsuitdrukkingen kijkt, zie je dezelfde persoonlijkheid doorschemeren.

14 Zo nerd moeder, zo nerd dochter

14


Dit is misschien wel de raarste foto op de lijst. Hoewel ouders en kinderen vaak op elkaar lijken, is dit een rare gelijkenis. De dochter heeft namelijk hetzelfde gat tussen haar tanden en hetzelfde gebit. Helaas zien ze er ook even nerdy uit.

15 Moeder en dochter met dezelfde ingetogen glimlach

15


Niet veel mensen kunnen niet alleen zeggen dat ze niet alleen veel op hun ouders lijken, maar ook nog een foto in hun bezit hebben waarop ze dezelfde gezichtsuitdrukking hebben als hun ouder op een andere foto heeft. Dit is een van zulke foto’s met moeder en dochter met een ingetogen glimlach. Hopelijk is de glimlach met de jaren wat spontaner geworden.
Wat je misschien ook interessant vindt: