Dit is de top 3 meest intelligente sterrenbeelden
Er zijn verschillende soorten slim. Slim zijn wordt vaak geassocieerd met wetenschap, exacte vakken en computerkennis. Echter, sommigen zijn sociaal heel handig en weten zich overal een ingang in te kletsen. Anderen hebben een brede interesse en zijn echte all-rounders.

Intelligentie en slimheid zijn niet hetzelfde. Hoe intelligent je bent, is afhankelijk van verschillende feiten. Erfelijkheid, omgeving en zelfdiscipline zijn bekende factoren. Maar welke invloed heeft je sterrenbeeld op je intelligentie? Je kunt uiteraard niet iedereen die in dezelfde periode van het jaar is geboren over één kam scheren, maar bij ieder sterrenbeeld horen bepaalde persoonskenmerken die overeenkomen met je hersencapaciteit. Hoor jij bij de top drie van de meest intelligente sterrenbeelden?

1/3 Tweeling

Tweeling


Je kunt Tweelingen herkennen door hun nieuwsgierigheid. Ze zoeken overal uitdagingen, vinden deze ook en zijn er daarna snel op uitgekeken. Tweelingen zijn creatief, snel verveeld en zuigen informatie op als een spons.
Een andere kwaliteit van een Tweeling is praten. Ze houden van praten en hebben daarnaast ook daadwerkelijk iets te vertellen. Ze hebben een interessante mening over zaken, welke ze goed kunnen onderbouwen.

2/3 Schorpioen

Schorpioen


Intuïtie is het sleutelwoord bij de Schorpioen. Ze voelen mensen haarfijn aan en weten ook precies hoe ze dingen gedaan kunnen krijgen.
Schorpioenen zijn hele intense mensen. Opgeven komt niet voor in hun woordenboek. Je kunt ze herkennen aan hun toewijding en doorzettingsvermogen. Mochten Schorpioenen falen in hun carrière of persoonlijke leven, zullen ze dit niet laten merken. Ze kunnen zich snel aanpassen, en laten wat geweest is snel achter zich. De Schorpioen is door deze kwaliteiten een geboren leider. Hun mensenkennis en drive maken hem een succesvol zakenman.

3/3 Boogschutter

Boogschutter


De kracht van de intelligentie van Boogschutters ligt vooral in hun mensenkennis. Het zijn vrolijke, open, sociale wezens die door hun open kijk op de wereld, situaties goed kunnen inschatten.
Boogschutters omarmen nieuwe kansen. Ze zijn gek op avontuur en het zijn echte onderzoekers. Boogschutters houden niet van gedoe. Ze zeggen dingen zoals ze zijn en ze verwachten dit ook van anderen. Hun aanpak is heel effectief. Met hun no-nonsense mentaliteit maken ze zaken nooit moeilijker dan ze zijn.
Wat je misschien ook interessant vindt: