Met deze 15 trucs zie je er altijd goed uit op een foto
Er goed uitzien op foto’s kan soms al eens een uitdaging zijn. Maar er is goed nieuws! Het ligt niet aan jou. Je wist gewoon de juiste trucs nog niet. Gelukkig zijn we hier om je te helpen!

1/15 Je handen op je heupen leggen maakt je visueel groter. Gewoon de ellebogen lichtjes naar achteren steken, je nagels richting de camera tonen en je hoofd een stukje draaien: de perfecte foto.

1

2/15 Let er goed op niet te knijpen met je handen in je taille. Dat geeft een ontzettend onverzorgd effect.

2

3/15 Let op de positie van je handen. Vermijd platte en gespannen handen en zorg er ook voor dat je ellebogen zeker niet richting de camera wijzen!

3

4/15 Raak je wang heel zachtjes aan met je vingertoppen. Open tegelijkertijd lichtjes je mond en je ziet er meteen een stuk aantrekkelijker uit. Sexy hoor!

4

5/15 Ga niet als een zak aardappelen daar gewoon staan! Buig je hoofd een tikje richting de ene kant en leg je hand in je taille aan de tegenovergestelde kant. Op deze manier benadruk je de vorm van je lichaam en laat dat net zijn waar een foto om draait.

5

6/15 Hou je ogen vooral zo natuurlijk mogelijk. Trek ze dus niet wagenwijd open want eerlijk is eerlijk: dat lijkt op een insect.

6

7/15 Verder in de categorie van de ogen: knijp je ogen niet toe. Dat geeft een hele gekke indruk en maakt totaal de naturel van de foto kapot.

7

8/15 Het samenspel van je gezicht en je handen is van groot belang in de fotografie. Zorg er dan ook voor dat je je gezicht niet verstopt achter je handen. Het mag toch gezien worden!

8

9/15 Sta niet krampachtig op de foto met een gesloten houding. Trek je lichaam helemaal open voor een leuke foto. Toon die prachtige taille van je!

9

10/15 Vermijd een norse look. Door een norse blik lijken je lippen een stuk groter dan ze zijn en geef je bovendien een onvriendelijke vibe af. Kijk liever recht in de camera.

10

11/15 Til je kin niet te veel op. Zo op de foto staan lijkt alsof je niet goed weet waar de camera nu eigenlijk staat.

11

12/15 Je handen zouden altijd in een relaxte houding moeten staan. Naturel is baas!

12

13/15 Vermijd alle mogelijke lichaamsbewegingen en poses die je lichaam een onnatuurlijke en gespannen indruk geven. Dus geen rechtstaande zithoudingen!

13

14/15 Buig je lichaam zodat het een S vormt. Steun een deel van je gewicht op de ene voet en ontspan je armen voor een leuke foto!

14

15/15 En boven alles: blijf gewoon naturel poseren. Dat is toch de mooiste versie van jezelf.

girl-690614_640
Wat je misschien ook interessant vindt: