Leer perfect te zoenen met deze 12 tips

Zoenen kunnen we niet zomaar. Hiervoor hebben we enige ervaring nodig, maar een paar tips waarmee je het beter kunt doen, zijn ook zeker mooi meegenomen. Wil jij weten hoe je beter kunt worden in zoenen? Lees dan snel verder!

1. Opfrissen

zoenen-1
Het spreekt voor zich dat je je een beetje opfrist, maar veel mensen doen dit niet. Ook jij kan een slechte adem hebben, ook al denk je misschien van niet. Zorg ervoor dat je even je tanden kunt poetsen of gebruik mondwater voor een frisse adem. Hoe goed je ook kunt zoenen, wanneer je een slechte adem hebt, zul je het sowieso verpesten.

2. Zorg voor een goed moment

Dat goede moment kan voorkomen op je eerste date, maar ook pas na een paar weken. Het is de bedoeling dat je de spanning opbouwt en deze vervolgens breekt door uiteindelijk met de ander te zoenen. Vergeet niet dat je niet te lang moet wachten op dat moment. Als je pas na maanden wilt zoenen, is de ander misschien allang afgeknapt omdat het te lang duurde.

3. Gebruik je ogen

Als je gaat zoenen, heb je niet meer de optie om ook te praten. Zorg dus dat je ogen voor jou spreken. Zoen altijd met je ogen dicht, want zoenen met de ogen open is een beetje eng en werkt afleidend.

DEEL DIT ARTIKEL OP: