De 15 beste lifehacks die echt werken
1. Een kurk van een fles wijn halen met een schoen en de muur: het is mogelijk. Houd de schoen tegen de muur en doe de fles wijn erin. Vervolgens kun je (niet te hard) de schoen tegen de muur slaan. De schoen zorgt ervoor dat de fles niet kapot gaat, en de kurk er steeds meer uitgaat!

2. Een koel drankje in twee minuten. Doe een natte handdoek om de fles en leg vervolgens de fles in de vriezer. Twee minuten later is het ijskoud.

2

3. Eten opwarmen zonder dat het verbrand in de magnetron? Maak in het midden een cirkel waar niets ligt. Hierdoor zal het eten overal even warm zijn.

3

4. Om alle tandpasta uit de tube te krijgen: doe een haarspeld om de tube en duw deze richting de dop. Alle restjes zullen er uit komen!

4

5. Gebruik geen ijsklontjes in wijn, want dan zal de wijn te waterig worden. In plaats daarvan kun je druiven invriezen en deze gebruiken als ijsklontjes zonder dat de wijn waterig wordt.

5

6. Weg met de kleine splinters! Mix bakingsoda en water en doe dit vervolgens op de splinter. Terwijl de mix er nog op zit, moet je er een pleister op doen en een aantal uur wachten. De huid zal een beetje opzwellen waardoor de splinter eruit geduwd wordt.

6

7. Gebruik afplakband om potten open te maken. Doe een klein stukje op de deksel en trek deze vervolgens aan. Je hebt hiervoor niet veel kracht nodig.

7

8. Stop met het pellen van je sinaasappel, in plaats daarvan moet je de boven- en onderkant eraf snijden. Snijd vervolgens de sinaasappel door de helft en open hem.

8

9. Als je je citroenen in de magnetron doet, zal hij vervolgens meer sap geven. Het duurt maar twintig seconden extra!

9

10. Hang je kookboek aan een kleerhanger die klemmetjes heeft, om ervoor te zorgen dat het kookboek op de juiste bladzijde open blijft staan.

10

11. Doe je eieren in het water om te kijken of ze nog goed zijn. Verse eieren zullen zinken naar de bodem, eieren die niet goed meer zijn, zullen drijven en kun je beter weggooien.

12. Ben je iets kleins zoals oorbellen kwijt? Ga door de kamer met de stofzuiger en doe over het zuigstuk een panty. Op deze manier zal je niets echt opzuigen, maar komt het wel naar de stofzuiger toe. Perfect om kleine dingetjes terug te vinden zonder teveel moeite.

12

13. Gebruik een rietje om aardbeien te pellen. Ze zijn qua grootte perfect en je hebt voortaan geen mes meer nodig.

13

14. Gebruik een houten lepel over een pan met kokend water. Dit zorgt ervoor dat het water niet zal overstromen.

14

15. Het perfecte ei bakken? Gebruik een ui! De ring van een ui is perfect rond waardoor het ei ook perfect rond zal worden.

15
Wat je misschien ook interessant vindt: