12 dingen die alleen vrouwen die nooit make up dragen zullen begrijpen
We leven in een tijd waarin uitzicht koning is. Zet even je televisie aan en je merkt het zo wel: hoe je eruitziet lijkt extreem belangrijk als vrouw. Geen wonder dan ook dat miljoenen meisjes en vrouwen hun toevlucht nemen tot make-up om te proberen toch maar net dat procentje beter eruit te zien. Hun toevlucht nemen tot zaken om hun uiterlijk aan te passen of simpelweg helemaal overhoop te halen. Ze zetten letterlijk een masker op. De vraag stelt zich dan natuurlijk: hoe zit het dan gesteld met je zelfvertrouwen?

De make-up afzweren kan trouwens echt voor een andere blik op het leven zorgen. Hier zijn 12 zaken die je enkel zal begrijpen als je geen make-up draagt!

1/12 Je apprecieert jezelf meer

girl-690614_640


Zonder make-up hoef je je geen zorgen te maken dat mensen je aan staren alsof je net uit een strip bent weggelopen. Zo eentje met veel clowns erin. Zonder make-up kan je bovendien er altijd gerust in zijn als je omgaat met mensen: ze appreciëren je voor je natuurlijke zelf en niet de barbie doll die je tracht te creëren met make-up.
Wat je misschien ook interessant vindt: