60 Beste Korte Bob Kapsels
Het zoeken naar het perfecte kapsel zal tijd kosten, het is hier belangrijk dat u goed weet wat u wilt. Kort haar trekt meer aandacht naar uw gezichtskenmerken. Welk deel van uw gezicht wilt u dat mensen zien? Een jongens kapsel focust de aandacht naar de neus en jukbenen.

Kort gebobd haar laat meer uw kaaklijn zien. Het pixiekapsel is geweldig voor vrouwen met een ovaal of vierkant gezicht, sinds het de sterke jukbenen en kaaklijn accentueert. Voor het kiezen van uw kapsel is het dus belangrijk om goed na te denken wat voor gezichtskenmerken u wilt laten zien. Vraag ook om tips van uw hairstylist.

De Meest Modieuze Bob Kapsels


Het korte bob kapsel is nog steeds erg populair dit jaar, met als meest populaire trend: de asymmetrische bob, die elke vrouw er leuk en lekker uit laat zien. Het traditionele korte bob kapsel is nog steeds modieus, het geeft u een meer onschuldig uiterlijk en u hebt maar een minimaal aantal producten nodig om het te onderhouden.

Korte Bob


Het is ook gemakkelijk om een persoonlijke twist aan een bob toe te voegen. Door felle highlights toe te voegen kunt u uw haar een wilde uitstraling geven. Meer subtiele highlights helpen om uw haar meer op te laten vallen zonder de natuurlijke kleuren te overweldigen. Door goed gebruik te maken van lagen, gecombineerd met wat mousse of haarlak, kan dit kapsel een modieuze en warrige uitstraling krijgen, zeker als u het ook schuin knipt. Kleinere lagen werken ook erg goed met de meer traditionele korte bob, hiermee houdt u het netjes en geordend maar voegt u wel volume toe. Ze hebben ook een stuk minder mousse of haarlak nodig dan de wildere kapsels.

De andere soorten van kort haar hebben hun voor en nadelen. Wat voor soort kort kapsel u wilt zal er aan liggen waarmee u wilt pronken. Een grote hulp bij het beslissen van wat voor soort kapsel het beste bij uw gezichtskenmerken past is het hebben van een hairstylist Onthoud goed, wanneer u een kapsel hebt gekozen is het hebben van het meest modieuze haar niet het aller belangrijkste. Pak een kapsel waar u comfortabel mee bent en die uw persoonlijkheid en eigenschappen aanvult. Door hiervoor uw tijd te nemen vind u het kapsel dat precies bij u past.
Wat je misschien ook interessant vindt: