Kleding passend bij leeftijd: 10 kledingitems die vrouwen van boven de 30 jaar zouden moeten weggooien. Meteen!

2. Crop tops

crop-tops


Het maakt niet uit hoe oud je bent. Op een bepaalde leeftijd is het tijd je middenrif te bedekken. Kies een mooie subtiele korte blouse in plaats van de crop top.

3. Overalls

overalls
Erg leuk voor de basisschool of als tiener op een festival. Een dertiger in een overall kan écht niet meer. Het modieuze alternatief voor de overall is een jumpsuit. Net zo comfortabel maar oogt veel volwassener.

4. Platform schoenen

Platform-schoenen
De Spice Girls zijn verleden tijd en de bijbehorende platform schoenen ook. Bovendien: een dertigjarige enkel geneest een stuk minder snel als je deze breekt op je plaform schoenen. Een pump geeft lengte én een mooi postuur.

5. Glitters

Glitters
Opvallen kan ook zonder overdreven glitters. Bewaar de glitter items desnoods voor Oud & Nieuw.

6. Hotpants

hot-pants
Het maakt niet uit hoe mooi je benen zijn, gooi je hotpants weg. Shorts die net boven die knie komen zijn een passender alternatief. Laat de hotpants over aan de tienermeisjes.

7. Luipaardprint

Luipaardprint
We zeggen maar één ding: de Veerkampjes.

8. Strapless tops

strapless
Strapless tops zijn alleen geschikt voor een snikhete dag op het strand. De rest van het jaar moeten ze ver weg worden opgeborgen.

9. Shirts met ‘grappige’ teksten

funny t shirt
Eigenlijk zijn deze shirts voor niemand geschikt. Ze zijn bijna nooit grappig en komen vooral kinderachtig over. Kies een t-shirt van goede kwaliteit met een mooie print.

10. Minirok

Minirok
We snappen het best, in een minirok voel je je sexy. Soms is het echter sexier om iets aan de verbeelding over te laten. Draag een mooie panty en een rok tot op de knie. Net zo sexy maar véél stijlvoller.

DEEL DIT ARTIKEL OP:

Wat je misschien ook interessant vindt: