8 wetenschappelijk onderbouwde tips voor mannen om aantrekkelijker te worden voor vrouwen
Het is niet alleen het uiterlijk dat telt wanneer je iemand aantrekkelijk vindt. Het is ook de manier waarop iemand zich presenteert, de mensen waarmee iemand omgaat en natuurlijk ook de manier waarop je met anderen praat. En er is nog veel meer!

1/8 Humor

embracing-couple-1244419


Meerdere studies hebben inmiddels bewezen dat vrouwen mannen aantrekkelijker vinden wanneer zij hen aan het lachen kunnen maken. Zo is er een test gedaan waarbij mannen een grap vertelden aan vrienden, waarbij er vrouwen dichtbij zaten. De mannen die de grap vertelden, hadden een drie keer grotere kans op het scoren van een telefoonnummer dan de mannen die geen grap vertelden. Grappige mensen worden gezien als socialer wat ook weer aantrekkelijk is.

2/8 Groepen en gesprekken voeren

guys-878870_1280


Een andere studie wees uit dat mensen er beter uitzien wanneer zij in een groep zijn. Je kijkt op deze manier naar meerdere mensen waardoor ieder gezicht er gemiddeld en aantrekkelijk uitziet.
Als derde was er in 1997 een studie waarbij gekeken werd naar twee verschillende groepen. Ieder werd 45 minuten gegeven om meerdere vragen te beantwoorden. De eerste set was small talk, oftewel een simpel praatje maken zonder echt te kiezen voor een diepgaand gesprek. Het andere gesprek was juist wel diepgaand met lastigere vragen. De mensen die meer diepgaande gesprekken voerden, voelden zich ook meer verbonden met elkaar en er was zelfs een stel dat verliefd werd.

3/8 Leider zijn

Author: By Center for American Progress Action Fund


Mensen voelen zich aangetrokken tot een leider. In 2014 werd er onderzoek gedaan en wat bleek? Mensen vonden de leider van een groepje bijvoorbeeld meer aantrekkelijker dan gewoon iemand in een groep. In een bedrijf, zullen mensen het hoofd van het bedrijf aantrekkelijker vinden dan iemand die er niet werkt bijvoorbeeld. De kans dat je iemand die dus een hoge functie heeft of ergens heel belangrijk is aantrekkelijk vindt, is dus groot.

4/8 Lach!

laugh


Lachen is ontzettend belangrijk, en blijkbaar ook voor wanneer je aantrekkelijk gevonden wilt worden of wanneer je iemand aantrekkelijk vindt. Het is heel simpel: iemand die veel lacht, is over het algemeen ook aantrekkelijker. Een vrolijk gezicht met een lach, zorgt ervoor dat andere dingen misschien zelfs minder opvallen. Onzeker over iets in je uiterlijk? Lach meer, en de kans is groot dat anderen je direct al aantrekkelijker vinden. Dit soort dingen zijn misschien onbewust, maar het is logisch dat we blijer worden van iemand die veel lacht.

5/8 Huisdieren

yorkshire-terrier-698630_1280


Het klinkt misschien vreemd, maar ook een hond kan ervoor zorgen dat vrouwen je aantrekkelijker vinden. Wanneer het ging over een man met een hond, vonden vrouwen de man direct al aantrekkelijker. Dit betekent namelijk niet alleen dat het leuk is omdat hij een hond heeft, maar ook dat hij klaar is om zich te binden aan iets dat lang duurt. Een hond heb je natuurlijk vele jaren, en een relatie is ook een verbintenis die lang kan duren. De man is dus niet bang om zich te binden, en dat is voor veel vrouwen erg belangrijk.

6/8 Wees aardig

just-be-nice


Je bent zelf misschien niet bewust bezig met iemand aantrekkelijk vinden, dat gebeurt gewoon. Het is echter bewezen dat wanneer je vaak hoort dat iemand heel erg aardig is, je diegene ook direct aantrekkelijker vindt. En dat niet zomaar, er is zelfs bewezen dat je iemands gezicht aantrekkelijker vindt. Aardig zijn dus, wanneer je een leuke relatie wilt krijgen.

7/8 Luxe uitstralen

luxury


Wanneer je als man zijnde op een plek woont waar je kunt zien dat het luxe is, ben je ook direct een stuk leuker. Een man werd gefotografeerd in een appartement wat luxe was, en een appartement dat dat niet was. Het was dezelfde man met een normaal postuur, maar toch vonden de vrouwen het aantrekkelijker wanneer hij in het luxe appartement stond. In eerste instantie lijkt dat oppervlakkig, maar er zit meer achter. Het komt er namelijk op neer dat mannen met een hoge status beter in staat zijn om voor hun familie te zorgen, wat ze meteen aantrekkelijker maakt.

8/8 Muziek luisteren

music


Luisteren naar goede muziek is ook nog erg belangrijk. Vrouwen luisterden naar simpele of complexe muziek, maar kozen unaniem voor complexe muziek. Wanneer een man hier ook voor kiest, heeft dat te maken met cognitieve capaciteiten. Vrouwen kiezen simpelweg eerder voor een man die complexe muziek luistert, en dat kiezen gebeurt vrijwel altijd onbewust.
Wat je misschien ook interessant vindt: