7 beauty trends waar je niet aan mee wil doen
Elk jaar komen er weer verschillende nieuwe, of terugkerende, beauty trends voorbij. Natuurlijk is het leuk om van deze trends op de hoogte te blijven, zodat je je look af en toe op een positieve manier kan aanpassen. Iets nieuws proberen is altijd leuk. Maar behalve de leuke beauty trends zijn er ook een aantal trends waar niemand beter van wordt en die je maar beter aan je voorbij kan laten gaan.

1/7 Frosted lippenstift

Frosted lippenstift


De enige persoon die dit goed kan hebben is Mariah Carey. Als je op zoek bent naar glans, kan je beter lipgloss over je lippenstift heen doen.

2/7 Glitter op je haarwortels

Glitter op je haarwortels


Glitter zorgt altijd voor rotzooi, dus laat dit links liggen. Verf je haarwortels liever in een andere kleur of laat ze uitgroeien.

3/7 Kist nagels

Kist nagels


Lange, vierkante nagels is een tijdje een trend geweest op Pinterest, maar het is niet echt een goede vorm. Je kan beter kiezen voor kortere, rondere nagels. Dit is beter tegen breken en krabben.

4/7 Een nepknotje voor mannen

nepknotje voor mannen


Dit ziet er nooit echt uit en is onhandig. De enige goede optie is je haar laten groeien, heb geduld!

5/7 Kylie Jenner lippen

kylie


Een shotglaasje gebruiken om net zulke lippen als Kylie Jenner te krijgen is niet echt een goed idee. Een veiligere manier om je lippen groter te laten lijken is het gebruiken van lipliner of het dragen van glimmende lipgloss.

6/7 Bewust geklonterde wimpers

mascara_clumpy


Het mag misschien de trend geweest zijn tijdens de New York Fashion Week Spring 2016, maar als je dit zelf probeert blijft er niks van je wimpers over als je de mascara er af wil halen. Gebruik in plaats van veel mascara bijvoorbeeld nepwimpers voor meer volume.

7/7 Overdreven contouren en highlighten

contouren en highlighten


Tenzij je een model of een bekend persoon bent die vaak op de foto moet, laat deze trend voorbij gaan. Ga daarentegen wat vaker in de zon of gebruik een goede bronzer.
Wat je misschien ook interessant vindt: