7 dingen die je over je borsten moet weten
Zijn er lichaamsdelen waar meer aandacht aan wordt besteed dan aan borsten? Als je het een baby zou vragen, dan kon die je wel vertellen waarom. Maar borsten zijn meer dan een bron van voeding. Soms krijgen je borsten meer aandacht dan je lief is. En soms te weinig.

Het nut voor de gezondheid en de kracht van vrouwen is geweldig groot. Daarom alleen al verdienen je borsten het om in het zonnetje gezet te worden. Borsten lopen ook gevaar; Luchtvervuiling en verontreiniging van voeding en drinkwater. En zelfs modetrends kunnen negatieve consequenties hebben.

Vrouwen moeten daarom wereldwijd goed ingelicht worden. We moeten goed zorgen voor borsten. We moeten begrijpen waarom goede zorg voor borsten belangrijker is dan ooit.

Hierbij positieve een inspirerende ode aan borsten. Zodat ze de aandacht krijgen die ze echt verdienen en nodig hebben!

1. Borsten willen vrijheid

BWDJac6IQAAmV7-


Beha’s zorgen ervoor dat de borsten minder kunnen bewegen. Hierdoor kan het vloeistof dat in de borsten, onderarmen en de schouders zit, ook slechter bewegen. Het gevolg hiervan is dat de toxines zich opbouwen in de borsten, en dat is niet goed. Beha’s met een beugel zijn de echte boosdoener. Het metaal zorgt ervoor dat de energiestroom wordt verstoord. Een Frans onderzoek heeft laten zien dat vrouwen die geen beha dragen, nog steeds mooie borsten hebben, ook al worden ze ouder.
Wat je misschien ook interessant vindt: