Dingen die je over je borsten moet weten
Zijn er lichaamsdelen waar meer aandacht aan wordt besteed dan aan borsten? Als je het een baby zou vragen, dan kon die je wel vertellen waarom. Maar borsten zijn meer dan een bron van voeding. Soms krijgen je borsten meer aandacht dan je lief is. En soms te weinig.

Het nut voor de gezondheid en de kracht van vrouwen is geweldig groot. Daarom alleen al verdienen je borsten het om in het zonnetje gezet te worden. Borsten lopen ook gevaar; Luchtvervuiling en verontreiniging van voeding en drinkwater. En zelfs modetrends kunnen negatieve consequenties hebben.

Vrouwen moeten daarom wereldwijd goed ingelicht worden. We moeten goed zorgen voor borsten. We moeten begrijpen waarom goede zorg voor borsten belangrijker is dan ooit.

Hierbij positieve een inspirerende ode aan borsten. Zodat ze de aandacht krijgen die ze echt verdienen en nodig hebben!

1. Borsten willen vrijheid

BWDJac6IQAAmV7-


Beha’s zorgen ervoor dat de borsten minder kunnen bewegen. Hierdoor kan het vloeistof dat in de borsten, onderarmen en de schouders zit, ook slechter bewegen. Het gevolg hiervan is dat de toxines zich opbouwen in de borsten, en dat is niet goed. Beha’s met een beugel zijn de echte boosdoener. Het metaal zorgt ervoor dat de energiestroom wordt verstoord. Een Frans onderzoek heeft laten zien dat vrouwen die geen beha dragen, nog steeds mooie borsten hebben, ook al worden ze ouder.

2. Borsten hebben massages nodig

Er is geen sprake van spierweefsel in de borsten, waardoor borsten wat hulp nodig hebben om de bloedcirculatie goed te krijgen. Een borst bestaat voornamelijk uit vet, met daarbij natuurlijk ook melkklieren, bindweefsel, zenuwen en lymfeklieren. Het is belangrijk om je eigen borsten te masseren om ervoor te zorgen dat er geen ophoping van toxines en hormonen komen. Zorg dat je iedere dag je borsten masseert met bijvoorbeeld kokosolie of amandelolie. Het gaat hier dus niet om het masseren door een man tijdens bijvoorbeeld seks. Het gaat om zelf masseren waarbij je ook je borsten leert kennen en kunt merken wanneer er sprake is van verandering.

3. Borsten zijn warm

Het is opvallend dat de borsten zich aanpassen aan de baby. Uiteraard moet het niet zo zijn dat de baby te koude of te hete melk binnen krijgen. Het bijzondere is dat de borst zich kan afstemmen op de baby. De melk zal dus warm genoeg zijn, maar niet te warm. Dit gaat allemaal natuurlijk en de vrouw hoeft er dus niets voor te doen.
Een moeder van een tweeling zal bij beide borsten de perfecte temperatuur hebben voor de twee baby’s. Dat borsten dus hot zijn, kan je zeker zeggen, maar op een manier waarop de meeste mensen het niet bedoelen.

4. Moedermelk is een medicijn

256582


Moedermelk is waarschijnlijk het meest bijzondere voedingsmiddel dat er is. Het is namelijk zo uniek, dat het ook niet na te maken is. Waarschijnlijk heb je weleens gehoord dat het nagemaakt kan worden, maar er zit wel degelijk veel verschil is. Moedermelk verandert namelijk continu. Iedere minuut en iedere dag om ervoor te zorgen dat de melk goed genoeg is voor de baby. De melk die als eerste uit de borst komt, is ontzettend belangrijk en wordt ook wel de liquid gold genoemd. Het is belangrijk voor de gezondheid van de baby, voor zijn hele leven lang! Bovendien wordt het ook nog voor andere dingen gebruikt. Sommige mama’s gebruiken het ook wanneer de baby last heeft van luieruitslag, pijn in de oren, last van de keel en nog veel meer.

5. Borsten zijn vol energie

Iedereen heeft energielijnen en accupuntuurpunten. Deze worden vooral veel gebruikt in de Chinese gezondheidszorg. In de borsten zijn er velen van terug te vinden. Er zijn maar liefst zes energielijnen die door het gebied van de borsten lopen. Drie ervan lopen ook door de lever, nieren en de maag, waar de meeste kanker ontwikkeld wordt. Het masseren van de accupuntuurpunten zorgt ervoor dat we ons beter voelen en is goed voor onze gezondheid. Ook in dit geval kun je het beste kiezen voor een beha zonder beugel, want een beugel zorgt er wederom voor dat deze punten worden belemmerd.

6. Borsten lijken op kanaries

Heb je weleens gehoord dat kanaries meegingen met mijnwerkers? Zo konden ze namelijk zien of de omgeving giftig was. Als de kanarie doodging, moesten de mijnwerkers ook snel wegwezen. Ook borsten zijn extreem gevoelig en krijgen ook de informatie dat de omgeving giftig is. Zo reageren de borsten ook op wat de baby nodig heeft, en passen ze zich hier meteen op aan. Borstkanker komt ontzettend veel voor en dat komt niet door onze borsten zelf. Het komt door alle chemicaliën die we binnen krijgen door de lucht, eten, water, ons huis, auto’s en ga zo maar door. Onze borsten laten ons weten dat het veranderd moet worden.

7. Borsten zijn prachtig!

Alle soorten borsten zijn prachtig, ongeacht de maat en de vorm. Sommige mannen houden van grote borsten, anderen van kleine. Zorg dus dat je ongeacht je maat van je borsten houdt! Ze hebben geweldige krachten, ze zijn intelligent en ze zijn gewoon geweldig!
Wat je misschien ook interessant vindt: