Deze vrouw dronk een maand lang water op de nuchtere maag en toen gebeurde er dit:

Wat doet het met je lichaam om een maand lang water op een lege maag te drinken? 8 conclusies na het uitvoeren van dit experiment.

water-1

Ik ben een persoon die constant moe is en daar ben ik ongetwijfeld niet alleen in. Een tijd terug was ik het dan ook logischerwijze beu om constant dat gevoel te hebben. Daarbij vroeg ik me af hoe het kwam dat Japanse vrouwen in de regel er altijd piekfijn uitzagen. Mager, gezond en met een stralende, egale huid. Na wat onderzoek ontdekte ik dat er een ritueel in Japan bestaat waarbij je meteen na het opstaan op een lege maag water drinkt. Een ritueel waarvan ik besloot dat ik het een kans zou geven.

Dat is dan ook wat ik de laatste maand gedaan heb en waarvan ik de resultaten met plezier met jullie deel. Waarom ging ik er uiteindelijk voor? Omdat ik echt ten einde raad was. Ik had al zo goed als alles geprobeerd om mee energie te voelen. Mijn huid en haar zagen er flets uit en mijn lichaam was duidelijk niet volledig goed aan het werken. Dokters die vertelden me allemaal hetzelfde verhaaltje en die voorgeschreven pillen? Dat is echt niet mijn ding. Maar wat waren de resultaten van het waterexperiment?

1/8 Ik begon me gezonder te voelen

water-2
Al na een paar dagen begon ik me in de ochtend gewoon gezonder te voelen. Mijn hele lichaam voelde minder vol en sloom aan. Ik kan het misschien het beste omschrijven alsof dat ik het gevoel had dat mijn lichaam aan het detoxen was.

2/8 Mijn metabolisme verbeterde sterk

yoga-1507398_640
Het drinken van water op een lege maag deed wonderen voor mijn dieet. Het hongergevoel was veel minder aanwezig en ook mijn neiging om tussen maaltijden door te snoepen verdween langzaamaan. Komt nog eens bij dat ik ook opvallend meer energie had.

3/8 Het hielp me bij het verliezen van gewicht

belly-2473_640
Ik had niet alleen minder honger maar ook de vertering van mijn voedsel verliep een stuk vlotter. Waar het vroeger vaak een traag en zwaar proces was ging dat plots vlot. Sterker zelfs: doordat ik ook meer energie had was ik veel gemotiveerder op te sporten.

4/8 Weg met maagzuur

flame-726268_640
Vroeger had ik al eens last van maagzuur. Ontzettend vervelend en echt geen aangenaam gevoel. Vanaf ik echter begon met het drinken van water op een lege maag heb ik geen last meer gehad van reflux en maagzuur. Eindelijk vlot eten!

5/8 Mijn huid zag er beter uit

sprzedam-cnote-niedrogo-414736
Ik ga er niet om liegen: vroeger zag ik er ouder uit dan ik was. Tegenwoordig is dat echter niet meer het geval. De water therapie heeft mijn rimpels doen verminderen, mijn huid er gezonder doen uitzien en ik straal gewoon.

6/8 Mijn haar ziet er beter uit

close-up-hair-1850662_640
Vroeger was mijn haar broos en ontzettend snel dood. Sinds ik met de water therapie ben gestart groeit mijn haar beter en ziet het er ook glanzend uit!

7/8 Geen urineweginfectie meer

girl-414378_640
Een kwaal waar ik regelmatig last van had en waar antibiotica nooit bij hielp. Na het starten van de water therapie? Geen last meer van!

8/8 Ik ben al even niet meer ziek geweest

Mijn immuunsysteem staat er merkbaar beter voor. Ik ben dan ook al een tijd gewoon niet meer ziek geweest. Iets wat vroeger ondenkbaar was geweest.

Hoe maximaliseer je de voordelen?

water-3
Volg deze instructies op om de voordelen van het water drinken op een lege maag te maximaliseren.

• Drink meteen na het opstaan 4 glazen water op een lege maag voor het tanden poetsen. Is 4 te lastig? Start met 1 en bouw het op.
• Wacht 45 minuten voor een maaltijd.
• Wacht minstens 2 uur na het ontbijt, lunch en avondeten voor extra te eten of te drinken.

Wanneer kan ik resultaten verwachten?

• Diabetes patiënten of mensen die last hebben van hypertensie: 30 dagen
• Patiënten die last hebben van constipatie en winderigheid: 10 dagen
• TB patiënten: 90 dagen

DEEL DIT ARTIKEL OP:

Wat je misschien ook interessant vindt: