Deze vrouw dronk een maand lang water op de nuchtere maag en toen gebeurde er dit:
Wat doet het met je lichaam om een maand lang water op een lege maag te drinken? 8 conclusies na het uitvoeren van dit experiment.

water-1

Ik ben een persoon die constant moe is en daar ben ik ongetwijfeld niet alleen in. Een tijd terug was ik het dan ook logischerwijze beu om constant dat gevoel te hebben. Daarbij vroeg ik me af hoe het kwam dat Japanse vrouwen in de regel er altijd piekfijn uitzagen. Mager, gezond en met een stralende, egale huid. Na wat onderzoek ontdekte ik dat er een ritueel in Japan bestaat waarbij je meteen na het opstaan op een lege maag water drinkt. Een ritueel waarvan ik besloot dat ik het een kans zou geven.

Dat is dan ook wat ik de laatste maand gedaan heb en waarvan ik de resultaten met plezier met jullie deel. Waarom ging ik er uiteindelijk voor? Omdat ik echt ten einde raad was. Ik had al zo goed als alles geprobeerd om mee energie te voelen. Mijn huid en haar zagen er flets uit en mijn lichaam was duidelijk niet volledig goed aan het werken. Dokters die vertelden me allemaal hetzelfde verhaaltje en die voorgeschreven pillen? Dat is echt niet mijn ding. Maar wat waren de resultaten van het waterexperiment?
Wat je misschien ook interessant vindt: