Omaatje van 80 vraagt haar kleinkind om make-up en wordt een internetsensatie
Toen de 80-jarige Livia haar kleindochter vroeg om haar make-up te doen had ze niet verwacht een echte internetsensatie te worden. Nochtans is dat net wat er gebeurd is nadat de foto’s van haar make-over op internet werden gezet en binnen enkele dagen helemaal viraal gingen!
tea-flego-1

Croatische make-up artieste Tea Flego toont aan de hele wereld aan hoe goed gebruik van make-up minstens 20 jaar van je leeftijd kan verhullen. De make-up artieste gebruikte op haar grootmoeder wat geavanceerde contouring technieken en het resultaat spreekt meer tot de verbeelding dan duizenden affiches ooit zouden kunnen doen. Wat bedoeld was als een showcase van het talent van Flego draaide uiteindelijk ook uit tot het hartverwarmende bewijs van de speciale band die deze grootmoeder en kleindochter met elkaar hebben.

Momenteel bekend over het internet als Glam-ma, geniet Livia van de aandacht an de nieuwe look die ze aangemeten gekregen heeft. Daarbij bewijst ze eens te meer dat er echt niet zoiets bestaat als te oud zijn om nieuwe dingen uit te proberen. Integendeel zelfs!

1/5 Ze wou iets fris en Livia kreeg dat vast en zeker!

tea-flego-2

2/5 Dus haar kleindochter gebruikte haar talenten als contour artieste ten volle.

tea-flego-3

3/5 “Ik hou van mijn grootmoeder Livia” vertelde de Kroatische make-up artieste Tea Flego.

tea-flego-4

“In een rusthuis residerend maar wel reacties van over de hele wereld krijgen. Het is speciaal en betekent ontzettend veel voor haar”.

4/5 En op dit moment is “Glam-ma” echt wel van haar populariteit aan het genieten.

tea-flego-6

5/5 In ruil is grootmoeder Livia haar uiterste best aan het doen zo veel mogelijk volgers voor haar kleindochter te verzamelen.

tea-flego-5
Wat je misschien ook interessant vindt: