9 geslaagde kapsels voor vrouwen boven de 50 2019

Wanneer je wat ouder begint te worden is het vaak ook wel zo handig een nieuwe haarstijl aan te nemen. Eentje die beter bij je leeftijd past. Hier zijn 9 leuke haarstijlen die daar geknipt voor zijn!

Wanneer je als vrouw een jaartje ouder begint te worden is het vaak noodzakelijk om zowel onze kledingstijl als look een beetje aan te passen. Een stijl die onze leeftijd wat beter reflecteert. Lang, golvend haar of levendige krullen zijn ontzettend leuk als je 20 of 30 bent maar na een tijd wordt voor dat haar zorgen toch eerder een last. Een last die bovendien er voor kan zorgen dat je er net ouder begint uit te zien. Welke haarstijlen zijn er dan wel weinig werk maar toch stijlvol voor vrouwen boven de 40? We hebben er een aantal voor je kunnen verzamelen.

1/9 Een korte Pixie

1


Coco Chanel sprak ooit de wijze woorden dat een vrouw die beslist voor kort haar te gaan op het punt staat haar leven te veranderen. Ben jij klaar voor die verandering? Voel je je avontuurlijk en ben je niet te beroerd om een risico dat jouw leven kan veranderen aan te gaan? Een korte pixie is dan de ideale, korte haarstijl die aan de wereld niet alleen jouw leeftijd toont maar ook zegt: ik heb stijl.

DEEL DIT ARTIKEL OP:

Wat je misschien ook interessant vindt: