4 dingen die je make-up stijl over je persoonlijkheid zeggen
Van vurig rode lippen tot een zacht perzikhuidje: er zijn tal van verschillende make-up looks waarmee je kunt laten zien wat je persoonlijke stijl is. Het duurt misschien even voor je ontdekt welke stijl daadwerkelijk bij je past. Maar wat denk je dat je make-up stijl zegt over je persoonlijkheid? Ik zal kort vier klassieke looks met je bespreken.

1. Statement lippen

1


Als jij niet de deur uit gaat zonder een rode, paarse of bruin gestifte mond, maar verder je make-up rustig houdt heb je geen tijd voor teveel drama. Een mooie, brutale kleur op je lippen laat iedereen weten dat je niet houdt van futiliteiten en meer van de grote lijnen bent. Dit zijn de lippen van een carrièrevrouw.

2. De Hollywood look

2


Deze klassieke look met perfecte eyeliner en rode lippen zegt dat je houdt van wat routine en regelmaat in je leven. Als je een make-upstijl kiest die nooit uit de mode zal gaan betekent dit dat je een planner bent die vooruit kijkt. Geen korte termijn pleziertjes voor jou, jij neemt je leven uiterst serieus. Dit maakt je voor anderen zeer betrouwbaar en loyaal.

3. Au naturel

3


Een natuurlijke make-up look met net genoeg kleur op de lippen en goede wenkbrauwen verraden je avontuurlijke geest. Je neemt een paar minuutjes om te zorgen dat je look ermee door kan en gaat erna verder met het dromen over je volgende vakantie. Een bijkomend voordeel is dat deze look ook op reis goed bij te houden is!

4.All about the eyes

4


Een make-up waarbij de ogen tot in de perfectie voorzien zijn van mascara en eyeliner toont aan dat je altijd tot het uiterste gaat. Je neemt de tijd iets moois te creëren en je verwacht dat mensen net zo perfectionistisch zijn als jijzelf. Je verdoet geen tijd met onzin en dat maakt je cool.
Wat je misschien ook interessant vindt: