De 10 nationaliteiten met het meeste sexappeal
Ieder jaar zijn er talloze competities rondom de mooiste vrouwen en mannen. Waar het nu echt om gaat is niet alleen schoonheid, maar ook uitstraling, aantrekkingskracht en elegantie. Een onderzoek onder duizenden Amerikanen leidde tot een interessant resultaat. Wat zijn de bevalligste nationaliteiten ter wereld? Hier volgen de meest sexy nationaliteiten.

Voor mannen:

10/10 Libanees

Libanees-vrouw


Elegant en intelligent, een uiterst verfijnde combinatie. De gelaatstrekken en het karakter duiden op een vurige aard. Dat is zeer aantrekkelijk.

9/10 Bulgaars

Bulgaars-vrouw


Vreemd genoeg weten niet veel mensen dat er ontzettend veel Bulgaarse vrouwen als model werkzaam zijn. Bulgarije, dat cultureel ontzettend divers is, brengt vrouwen voort met pit. Erg aantrekkelijk!

8/10 Filipijns

Filipijnse vrouwen hebben een fijne bouw en prachtige gezichten. Al eeuwenlang worden de vrouwelijke inwoners van deze archipel geroemd om hun schoonheid en aantrekkingskracht. En terecht.

7/10 Braziliaans

Braziliaanse vrouwen kunnen niet in dit lijstje ontbreken. Uitdagend, soms stout en met een energie die doet happen naar lucht. Er zit meer achter de glimlach van een Brazilaanse vrouw.

6/10 Australisch

Ongedwongen, maar met het bewustzijn van haar eigen schoonheid. De Australische vrouwen hebben de talk, maar ook de walk.

5/10 Engels

Stijlvol en charismatisch, maar ook gevoel voor humor en een vaardigheid in verleiden. Engelse vrouwen zijn hot.

4/10 Colombiaans

Zinnenprikkelend en wulps – is het anders te noemen? Colombiaanse vrouwen zijn winnaars van vele Miss World-verkiezingen, maar buiten hun fraaie voorkomen zijn ze ontzettend verleidelijk.

3/10 Amerikaans

Wellicht stond een beetje nationalisme in de weg van dit lijstje, gezien het ingevuld is door Amerikanen, maar de Amerikaanse vrouw heeft het allemaal: dynamiek, diversiteit en passie.

2/10 Barbadiaan

Een wat? Een creoolse stammend uit Barbados. Je weet wel, dat paradijs in de Caraïben. Het zijn vrouwen waar je de ogen niet van af kunt houden. Een blik en een lach van hen en je bent verkocht.

1/10 Armeens

Armeens-vrouw


Op de hoek van drie continenten is een plek waar de meest sexy vrouwen vandaan komen. Elegant, bevallig en ontzettend aantrekkelijk. Alice Panikian en de Kardashian’s zijn een prima voorbeeld.

Voor vrouwen:

10/10 Spaans

Spaans-mannen


Kunnen we er omheen? Spanjaarden zijn plezierig gezelschap. Daarnaast kennen ze de fijne kneepjes van het vak van verleiding.

9/10 Deens

Intelligentie is sexy, zo blijkt maar weer. De ruige Denen zijn aantrekkelijk en hebben geen moeite een vrouw de tijd van haar leven te geven.

8/10 Nigeriaans

Nigeriaans-mannen


Aards en mannelijk, dat zijn Nigerianen. Met hun fijne gelaatstrekken en atletisch lichaam laten ze menig vrouwenhart sneller kloppen. Combineer dit met het feit dat het danskunstenaars zijn en je hoeft niet verder te zoeken.

7/10 Italiaans

Een man met gevoel voor stijl, een man met smaak en een man met passie. Italianen steken hun gevoel niet onder stoelen of banken. Zonder twijfel de mooiste mannen van het Mediterraans gebied.

6/10 Schots

Stoer en robuust, dat zijn Schotten. Maar ook ongelooflijk sexy door het meest aantrekkelijke element: gevoel voor humor.

5/10 Engels

Gentlemen-ways zijn nog lang niet verouderd. Dating-onderzoek wijst uit: goede manieren zijn ontzettend sexy.

4/10 Amerikaans

De Amerikaanse man is recht voor z’n raap zonder onbeleefd te zijn. Onafhankelijk en ambitieus. In andere woorden: reuze-aantrekkelijk.

3/10 Pakistaans

Pakistaanse mannen zijn cultureel bewust, hebben een heldere kijk op de wereld en behandelen iedereen met respect. Daarnaast zijn ze ontzettend aangename mensen om te aanschouwen.

2/10 Australisch

In contact met de natuur, dat is misschien wel het meest aantrekkelijke aspect in een man. En de Australische man kan dit ook feilloos toepassen in zijn zachte behandeling naar vrouwen toe.

1/10 Iers

Grappig, stijlvol, slim en sterk; is er iets wat de Ierse man niet heeft? Michael Fassbender, Colin Farrell en Jonathan Rhys Meyers bewijzen deze plek voor de Ieren.
Wat je misschien ook interessant vindt: